BAPER RAMAI PEREMPUAN KENCING BERDIRI??? | impianku dalam mimpiku

Friday, April 8, 2011

BAPER RAMAI PEREMPUAN KENCING BERDIRI???

Assalamualaikum...

PEREMPUAN KENCING BERDIRI... sory la guys.. aku kekeringan idea nak update entry.. tp tadi kt toilet aku terjmpe lak idea ni... same la cam entry aku sebelom ne... jmpe kat toilet gak.. >>> BERAPA RAMAI LELAKI KENCING DUDUK

hope ko orang xgeli n xhentam aku k... (terutamanye perempuan. hehe)

ade ke perempuan kencing berdiri ek... xdapat aku bayang kan sebab aku ne lelaki kan... tp,... kalo nak bayang kan jugak search je kt google.. hahaha...


Kat oversea rasenye dah ade kut toilet wanita yang sediakan tempat untuk kencing berdiri... cnfirm bersepah la toilet tu ek.. k la... xreti nak cerita lebih2.. aku pon bukannye kaki kencing... haha.. bye...

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

20 comments:

husna mukhtar said...

takleh bayang.
jgn bayang hahaha

Khairul Antasha said...

erkkkk

cik ayin said...

hahaha..ape la....huduh perangai :)

lalink7 said...

kat obersea nie ape yang takde..bnda yang tak penah wujud pun dia ada..haihh

Isteri Yang Comel said...

haippp, mana tahu permpuan kencing bersepah nie

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

AMBOI2...JAP..NANA NAK EMAGINE...ISH!!! TAKKAN LAH...LEH KE?? HBIS LA BASAH KAIN OR SELUAR YANG DIPAKAI NNTI...BAIK2 BASAH SIKIT..NI BASAH BANYAK..HEHEHHE PEREMPUAN FAHAM KAN...HEHEHE

Rain said...

bkpooo la gtuuu?..

Cik Arda :D said...

ahahah..xleh blahhh.....xmo bayang !!

mykhalis said...

ntah top..mana kamu tahu perempuan kencing bersepah..ishhh

Blog terbaik

Kenangan lahir 80-an

Ada apa dengan dara

khalis datang ziarah di sini

chii said...

gurl x molek kencing diri..kena duduk ye..sopan sikit..

ahahaha

atiey azha said...

bersepah ? hahaa . dush2 ! oke tak payah imagine ..

KHRLHSYM said...

perempuan kencing berdiri cool. hehe

Miss Tira said...

Huuu sensitif entri ni. Hahaha. Tak tahu nak komen apa.

KAMIHIDUP said...

hai lah topimagine, agak x sopan bila pmpuan kencing berdiri, laki pun sama, x sopan. :)

Shaherah said...

mcm laen macam jek..
malas nak bayang.. >.<
macam mimpi ngeri gtu.. hhaha

puanbee said...

akk pun bukan kaki kencing hahaa!!

sicomot-comel said...

mak kencing berdiri,,anak kencing berlari?????

topimagine said...

hahaha... thankz all readers... aku pon no comment k.. haha :)

nelly said...

Kat Malaysia ada tak ye ?
hope tak ada ..

=='

tak dapat dibayangkan ~

Pojiepooh Abdullah said...

Camne tuh??
Bersepah le jawabnya
Hahah

PojiePooh; Hanya Satu...