JIKA AKU PELAKON POPULAR | impianku dalam mimpiku

Monday, April 11, 2011

JIKA AKU PELAKON POPULAR

Assalamualaikum...

SEGMEN... wah mak dara wat segmen la pulak.. pe lagi meh ler kite join ramai2 yerk.. mane leh xjoin segmen mak dara ni... ni adalah antara blog tetap yg top akan lawat...

SAPE2 YANG NAK MENJOINKAN DIRI DALAM SEGMEN NI KLIK JE KAT SINI :)

nak berlakon teater, drama or filem?
- cnfirm ar drama... leh dapat shooting lama2 ngan artis cun2 :)

watak diidamkan?
- pelakon tambahan sudey.. kang jadi hero, femes sangat.. malas nk layan peminat.. haha

nak berlakon disamping pelakon popular mane?
- cnfirm ar zizie ezetti... sebab die putih melepak n chubby.. haha..

Nama glamer?
- top imagine @ mat top... haha

Hahaha.. senang kan... ape lagi meh la join ramai2 memeriahkan majlis ne ek... :)

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

4 comments:

mykhalis said...

gud luck k?

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhh fisrt time ni Mak Dara dengar org tak mo jadi hero.. hehe tapi kalau ada nak offer jd hero gak camner top? hehehe tankiuu ek sbb sudi join segmen Mak Dara =)

Miss Tira said...

Aik takkan pelakon tambahan je. Bagi laa up sikit jadi hero ke heroin ke. Baru pelakon serba boleh. Haha.

Khairul Antasha said...

amboi..tu belum jd artis lagi tu..haha..

hehe...