GIVEAWAY 9897 | impianku dalam mimpiku

Friday, April 15, 2011

GIVEAWAY 9897

Assalamualaikum...

GIVEAWAY.. bakal pengantin ni nak wat giveaway.. ape lagi.. jom ar join ramai2 yerk :)

1. Letak header beliau :)

NAK JOIN KLIK JE SINI OR BANNER KAT ATAS NI!!!


2. Letak satu gambar kita...
- rujuk kepada header aku tu.. hehe -

3. Bebel Pasal Blog Beliau..
- blog ko best la ujang... tapi cuba la matang siket cam aku ni.. hahaha... nice blog bro.. gud luck in ur blogger life.. :) -

4. Tag 2 orang
- Hanim Azahari -
- Chii -

5. Tinggal kan link kat komen entry beliau tu..
- sabarlah.. tunggu aku publish entry ni dulu.. :) -

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

3 comments:

chii said...

owh..blog dia ni chii pernah terjah masuk gak b4 this..
okeh..thanks top..insya Allah chii settlekan nnt ya :D

hanim azhari said...

top mekasih tag..klu sempat aku join ok :)

Miss Tira said...

Macam kenal blogger ni. Tak silap pernah keluar dalam video 1tube dengan Abang Ben.