APE HADIAH YANG SESUAI UNTUK BESDAY "SI DIA" | impianku dalam mimpiku

Monday, April 4, 2011

APE HADIAH YANG SESUAI UNTUK BESDAY "SI DIA"

Assalamualaikum...

HADIAH... Biasanye hadiah yang istimewa yang leh wat kan si dia rase lebih dihargai kan. lagi2 sempena ulangtahun kelahiran die.. mesti die mengharapkan sesuatu.. entry kali ni personal siket.. aku nak mintak pendapat ko orang ape hadiah yang sesuai untuk besday si dia ek :)

(Entry cm ni la yang wat banyak orang kata blogger2 ni sume hati lembut... jiwang.. muka ganas tapi dalam ati ada taman... dan macam2 lagi la... ade aku kesah... hahaha.. janji aku enjoy)..


ok2.. berbalik pada tajuk utama k.. ko orang mesti pernah celebrate besday ngan pasangan masing2 kan... so ape kata ko orang bagi aku nasihat (yang munasabah k) ape cara-cara or hadiah yang paling sesuai yerk... besday si die pon adalh dalam 2 3 ari lg..

Aku pon dah lima kali celebrate besday die dan 5 kali celebrate besday aku... tapi aku nak gak mintak pandangan ko orang cm ne kan.. mungkin ko orang ada cara yang lg stylo... hehehe

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

19 comments:

Tuan Muda Naim II said...

bg ubat kuruskan badan...bg dia sedar..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

bagi jam...:)

cik ayin said...

kaseh syg da cukup :)

atiey azha said...

si dia suka baca novel tak ? jiwa dia jenis macamana ? soft tak ? apakata kasik dia novel . takpun , bunga ! wah . sweet .. hehee . yang penting kasi surprise okey !

mykhalis said...

ko anta rombongan meminang..kalau dah anta rombongan kawen terus.. doppp

Cik Moon said...

hmm...ikut pndpt cikmoon laa.. hadiah xpenting mana pown.. stakat bawa kuar jalan2..g makan.. tu pon dah okay kot.. celebrate ber2 kan.. kalau nak bg hadiah gak.. try siasat..apa yg dia suka.. apa yg dia nak tp xdpt lg..

topimagine said...

cm best je idea cakap hadiah xpenting.. selamat duit aku... hahahahaha

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

buat tshirt guna huruf bling bling nama dia .. hehe

.izzatul.hazwani. said...

bagi bear yang besar gedabak+cake yang comel2+bunga rose sedozen+cincin+rantai

waaa memang tu lah yang paling sesuai.kah3

Miss Tira said...

Ajak dia pergi candle light dinner. Hehehe, mesti sweet sangat. :)

KAMIHIDUP said...

bg zuriat je senang. :)

CIK TOM said...

bg hadiah cincin emas satu...heheheh....

chii said...

nk kc gurl hadiah senang..dorang terima seadanya apa yg tersyg dia bg...

wat sumthing yg len dr len...yg memerlukan hasil kreativiti top..wat kad ada byk love.kat situ dia nmpk kesungguhan..

senang cter..recycle brg yg ada..jdkn sumthing yg sgt special :)

KAMIHIDUP said...

entri khas tuk anda. :)

http://kamihidup.blogspot.com/2011/04/mereka-hebat.html

Sham said...

salam kenal bro...

ha ha dalam hati ada taman tu...ni 1st besday present aku bg kat awek (skang dah bini..)aku beli bunga idup n design jambangan sendiri..lepas dr itu terus declare jadi aweks...ahak ahak...

topimagine said...

huhu.. baca gak pendapat.. ada yg munasabah, dan ada gak xmunasabah bg aku.. hahaha.. thankz all my friend :)

Eza Ridzwan said...

kasi jam tangan yg paling senang..bila besday nya...besday akak 12hb nie...akak dah siap² wat wishlist kat encek shamsul..muahahahaha...thn lepas dpt blekberi...thn nie hrp² dpt rantai tgn plak...gegege..

nelly said...

ucapan juga sudah bermakna ...

Alin Marlini said...

berikan si dia blackberry...kui..kui..kui..