#3 WORDLESS WEDNESDAY : RAMADHAN EDITION | impianku dalam mimpiku

Wednesday, August 10, 2011

#3 WORDLESS WEDNESDAY : RAMADHAN EDITION

Assalamualaikum....


Sekian...

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

18 comments:

sukasuki said...

masjid terapung kah ini?

nazirafarahinomar said...

mungkinlah kot. :')

ikatankasihku said...

Nice picture

ct odah said...

cantik!....masjid tu..ngee

Mrs Nury said...

hhmmm gambar kenangan bersama member di mesjid putarajaya.... betul tak? :D

SiBudakKurus said...

wah..posing maut tu..hehehe

Solihahazahar said...

perghh bersinar betull

Anonymous said...

hahaha..hnsem gle mamat sblah ko tu topek..ada ciri2 imam muda

L said...

ibadah sunat vs menda haram
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

Lya Colours said...

tuh masjid terapung kan kat kuala ibai. kg aku !! lama nya tak balik kg. uwaaaaa

Fathiah Hamim said...

ada tempat laen tak nak buat bloom tuh. :P

Shaherah said...

hahah kenapa pelik sangat yg bercahaya tu.. hahaha..

MaiRa QuEeN said...

nice picture..lighting power..huhuhu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

berkilauuuu

PinKy MoMMa said...

eh mesjid terapung ni..hehe
gambat penuh nur di situ dik :)

Alin Marlini said...

kat mana ni Top?

mOon jOhari said...

nak jugak bling2 dia 2....silau weh!

siti kektus said...

jauhnya kau p jalan. ;)