#29 WORDLESS WEDNESDAY : CAM SALAH JE TEORI NI | impianku dalam mimpiku

Wednesday, December 28, 2011

#29 WORDLESS WEDNESDAY : CAM SALAH JE TEORI NI

Assalamualaikum...

WORDLESS WEDNESDAY



Sekian...


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)




IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

28 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

kekkekkeeke...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ermm..apsal yg lelaki tu... love terbalik.. lain mcm je maksudnyerr... huhu

NuReLLe said...

siot jerkkkkkkkk..gugugugu

Ahmad Haziq Azlan said...

bontot besar

Lya Colours said...

bingai btoi

Khairul Antasha said...

love tu terbalik..lelaki tu dah berubah hati kot..hahaha..

Ezad Skytech said...

haha..apakah itu...sudah tukar ka..?

Adzrien Shoppe said...

he..he.. curi gambar ni utk entry kak liza pulak http://www.adzriel.com/2011/12/cinta-yang-sangat-jijik-dan-kotor.html

Nurfazilah Cipa said...

aik..yg laki tu cm len je..hahah

Isteri Encek Bard said...

erkkkk love terbalim tu

ikatankasihku said...

ada betolnyer jika sebab nafsu :)

KAMIHIDUP said...

top top, kalau sex bagikan kat kau, hahaha.

LydSunshine said...

Kadang2 salah, kadang2 betul.

hafiz hafizol said...

kau ngan awek kau kan ? Erk. ahahaha

Finaz Jaafar said...

ops okay paham..choiiii

grOundnUt said...

Hehehe..kalau aku jadik jantan tu pon pemikiran macam tu gak..tRoLololololo..^^'

Mrs.Yie said...

18sx nih...kena potong finas :P

Adylia Qarissa said...

hahahahaa...tutup mata sebelah ;p

Cik RoSs said...

Oh nooooo!!!Pakwe sapa la macam tu??huhuhuhuhu

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

hahaha adoiiii

asyraf ahmad said...

haha...kalo gegirl dpt detect tu, cepat2 break up...
sanggup??....hehe

acap
HNY2012
acap
Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

Alin Marlini said...

cinta paksaan ek?

mOon jOhari said...

hahahahaha....
siOt je...
maknanya ko pn setuju la lelaki fikir mcm dengan gmbaQ tersebut....?

Alin Marlini said...

top...lama menghilang?

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

si robot comel said...

kehkeh,lain maksud :d

schaze zainn said...

aik gatai laki tu..

KAMIHIDUP said...

top, mana kau, rasanya lama dah kau tak update.