DIA KOMEN BLOG AKU? | impianku dalam mimpiku

Monday, December 26, 2011

DIA KOMEN BLOG AKU?

Assalamualaikum....

SEGMEN... si penganjur iaitu SI BUDAK KURUS (SBK) wat satu segmen.. aku pon join la.. segmen beliau adalah untuk memberi ruang kepada beliau untuk mengkritik or komen ape2 sahaja pasal blog si persrta...

Aku xkesah ar ko nak kritik ape2 pon pasal blog ni ye cik SBK.. lagi pedas lagi bagus.. haha

http://kay-akam.blogspot.com/2011/12/segmen-dia-komen-blog-aku.html

Pastu SBK suruh peserta bagi tau ape sebab kita singgah kat blog beliau tu.. bagi aku aku suka singgah blog beliau sbab beliau ni friendly siket.. selalu beramas mesra ngan member2 lain..:)... n sporting :)

Design blog die lak mmang simple.. tp menarik.. so xde la sakit sangat mata ni nk nengok kn...

Rasenye cukup kut syarat2nya. kepada yang lain2 tu jom lah join sama k.. :)

Sekian..

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

6 comments:

SiBudakKurus said...

terima kasih..akan di review :-)

me_yanie said...

singgah dari segmen sama jugak..^_^

Chuu Muqhlis said...

lme x join segmen2 blogger :P

Nurfazilah Cipa said...

lame xjln blog top!:)

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/

Lya Colours said...

rajin hang join menjoin noo

mOon jOhari said...

dear la bagi header blOg aku kat aku...