BLOG YANG "SANGAT AKTIF" | impianku dalam mimpiku

Friday, March 24, 2017

BLOG YANG "SANGAT AKTIF"

Assalamualaikum..

BLOGGER... berkurun lama xupdated menatang ni..xtau la aku membe-member blog lama yang len tu cam mane.. ko orang aktif lagi ke nak taip2 dalam benda ni.. hehe

ak memang minat lagi ngan benda ni.. tapi entah lah.. nk post entry baru pon xtau nape jadi malas. ak selalu bukak blog ak ni baca-baca entry lama ak je.. pastu kutuk diri sendiri nengok post entry2 kita yang lama tu.. cm bongok jerr kn.. hahaha..



ko orang cm mane member lama.. aktif lagi x.. atau dh berkurun lama gak.. haha.. lepas ni ko orang nengok la, kalo aku malas gak ak copy paste je dari tempat len pastu tepek je kt sini... janji benda ni terupdate.. haha

SEKIAN...

"ada lagi ke orang nk baca blog ak ni.. "

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah sini

Yaya Azura said...

Akak suam-suam kuku je...
Sekali sekala jenguk blog sendiri..blog rakan-rakan..

Rina Rahamat said...

Haha..akk baru je nak aktif balik ni. Yerla baca entri dulu2 cam kelako jek kan zaman ingusan.

Nila Fauziyah said...

Nice post. I'm appreciate it. By the way I also will share new article from my blog.

- Transit 19 Jam di Malaysia, Ngapain Aja?
- Puisi Luka Lama Tentangmu
- Berburu Hunian Milenial di Indonesia Expo Properti

Hope you like. Regrads Misa.

عبده العمراوى said...



شركة رش مبيدات بالخبر
شركة تنظيف موكيت بالنعيرية

gomaa elsayed said...


شركة تاج لتسليك المجاري بالقطيف 0551844053 ومكافحة الحشرات وخدمات التنظيف الشاملة من تنظيف للمنازل والفلل والشقق شركة تسليك مجارى بالقطيف
وخدمات تنظيف المجالس والسجاد والموكيت والكنب بالقطيف وتقديم افضل الخدمات المنزلية شركة تسليك مجاري بالقطيفالشاملة ومكافحة النمل الابيض ورش الدفان
وكافة خدمات الصيانة والمقاولات من سباكة وكهرباء وغيرها من الخدمات المنزلية بالقطيف . شركات تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
افضل شركة تسليك مجارى بالقطيف
ارخص شركة تسليك مجارى بالقطيف

تاج للخدمات المنزلية said...


شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تنظيف بالدمام تاج المثالية
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة عزل خزانات بالدمام
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة عزل اسطح بالدمام
شركة كشف تسربات الدمام
شركة نقل اثاث بالدمام
شركة مكافحة فئران بالدمام
شركة تنظيف بالدمام