JADUAL HARI PERSEKOLAHAN DAN CUTI SEKOLAH 2012 | impianku dalam mimpiku

Friday, December 2, 2011

JADUAL HARI PERSEKOLAHAN DAN CUTI SEKOLAH 2012

Assalamualaikum..

TAHUN 2012.. xlame lagi tahun baru akan menjelma.. sebulan je lagi... sekarang ne kan budak2 sekolah ngah seronok bercuti kan... semua ngah enjoy...

Mak aku kan cikgu.. beliau pon dah suruh aku search jadual ni.. nak tulis dalam report beliau..

Kepada budak2 sekolah, ko orang xnak tau ke jadual ko orang untuk tahun depan lak.. sini aku tunjukkan jadual untuk ko orang sume tu ye :)


Kumpulan A : Sekolah-sekolah di Negeri Kedah, Kelantan dan Terengganu



Kumpulan B: Sekolah-sekolah di Negeri Perlis, Pulau Pinang, Perak, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Pahang, Sabah, Sarawak, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Labuan & Putrajaya




Hope dapat membantu ko orang semua ye...

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

8 comments:

Lya Colours said...

omak den pon cikgu. nanti den kabo kek omak den suruh bukak blog ekau =P

chii said...

da melepasi tahap tersebut..tp untuk rujukan makck2 chii..ok la :)

:: Mrs.Eady :: said...

lame ko menghilang??

ikatankasihku said...

taufik..lama menyepi..bz yer...
mcm biskutlah, kejap ada kejap hilang..he2..

tq utk jadual ni, akak nak print laju2.. :)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

tabiat ca masa skolah...tgok takwim,cari cuti,highlight! hahhaha

Alin Marlini said...

bukan budak2 yg nak tengok..mak-mak budak yg nak tengok ni..hehehe..mekacih Top :)

aizamia3 said...

dulu tak amik tau pasal waktu dan cuti persekolahan ni tapi sejak anak dah sekolah maka kena amik tau sebab senang nak cuti2 Malaysia.. hehehe..

shark said...

awalnyer kluar...
ini kalau print kasi lak kt budak2 misti diorg x pueh hati..
haha..