BIODATA PENUH TASHA SHILLA | impianku dalam mimpiku

Thursday, December 15, 2011

BIODATA PENUH TASHA SHILLA

Assalamualaikum...

TASHA .. Selepas diperkenalkan melalui filem Ratu The Movie arahan A Razak Mohaideen, Tasha berjaya menambat hati penonton dengan watak antagonis, Hartina yang cemburu dengan kakaknya dalam drama bersiri Sahara arahan Jamal Khan dan watak Cikgu Ruhana dalam siri Gemilang arahan Kabir Bhatia.

Biasa la artis kan. confirm xlari dari kontroversi... kontroversi yang kena pada awek ni ialah dikatakan sombong.. xtau la kan... tapi dari raut wajah die memang nampak kerek siot.. haha.. btw, awek ni tak mintak dilahirkan sebegini rupakan :)

-------------------------------------------------------------------------

K la. meh layan siket nfo-info pasal beliau k :)



NAMA SEBENAR: Natasha Sheila Abd Razak

NAMA KOMERSIAL: Tasha Shilla

ASAL: Ampang, Selangor

TARIKH LAHIR: 25 Januari 1987

USIA: 24 tahun

STATUS: Bujang

KERJAYA: Model dan pelakon

FILEM: Ratu The Movie dan Klik 3GP

DRAMA: Dottie, Gemilang, Sahara, Panggilan Arwah, Mila Kejar Cinta, Ramadan Terakhir dan slot Samarinda, Bunga April

-------------------------------------------------------------------------

ka la.. layan k..

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

16 comments:

YAYA AZURA said...

Suka dia berlakon dlm gemilang...

siti kektus said...

amboi. semenjak dua menjak, dah macam wartawan pulak kau ek. semua biodata artis kau kumpul. hehehe ;)

Areliff said...

bkn dia ni ke dlm citer tentang dhia heheheee

:: Mrs.Eady :: said...

sapo dia ni ha?

Lya Colours said...

wah dah mcm blog artis plak. hehe

TiTi said...

tasha shilla mmg sesuai watak jahat ;)

LydSunshine said...

Reliff : ha ah. Dia la dlm tentang dhia tu. Tp dlm citer tu dia jadi bimbo skit.

Alin Marlini said...

ada ciri2 calon isteri tak Top?

Anum said...

wah terbaik

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

lerr muda lagi pompuan nie.. aku ingatkan dia lagi tua dari aku..hehe

Chuu Muqhlis said...

boleh la tmbah lg satu kt bhgian drama: tentang dhia., dy blakon gak h0h0

LiNdA ZaiN said...

aku xsuka cara die blakon.. kaku... mcm kayu... and xlah cantik sangat pon die neh...

Jikan Rajikan said...

Weettt

Jikan Rajikan said...

Weettt

Ku Muniey said...

amboii....
dy pnye bibir sexy skt...
cun gi2 deh..
hahahah....

Anonymous said...

Mestilah diakan tengah popular!!! :)