KENAPA AKU BUAT ENTRY BIODATA ARTIS | impianku dalam mimpiku

Thursday, December 15, 2011

KENAPA AKU BUAT ENTRY BIODATA ARTIS

Assalamualaikum...

BIODATA ARTIS... haha.. nak jadi blog hiburan ke?.. haha.. aku dah la buta siket pasal hiburan ni.. tak kira la hiburan tempatan ke.. kalau luar negara lagi jauh ketinggalan..

sape yang perasan, semenjak dua menjak ni aku selalu wat entry pasal biodata artis.. nak kata banyak xde la banyak sangat.. 3 or 4 je kut.. haha.. tu pon ada yang complain.. kurang asam tol dieorang ni.. xleh nengok aku wat keje senang.. haha

---------------------------------------------------------------------------

senarai biodata yang aku dah wat....

BIODATA NAZMI FAIZ MANSOR ( Bukan artis tp dah femes cam artis gak kut...)

---------------------------------------------------------------------------

Nape ek aku wat entry2 cam ni... senang je jawapan die.. sebab ni entry copy paste.. haha.. aku ngaku.. aku kadang2 copy dari akhbar online... tak pun dari wikipedia jerk... bersepah info pasal dieorang ni.... org femes kata kn.. hehe..

terpulang la kt ko orang nk cakap aku ni blogger copy paste ke ape... :) ak xkesah pun .. haha

Lagi pun, aku ni bukannye ade selalu je idea nak karang entry sendiri.. ni la point aku kalau langsung xde idea.... mudah dan senang... :)

Lagi satu, traffik pun free2 je leh dapat kut ngan wat entry2 cam ni... haha

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

14 comments:

Shafiq Hashim said...

KENAPA AKU BUAT ENTRY BIODATA ARTIS?

Jwp : Nanti Artis Bukak Blog Pemes Nie..Betul X?..Haha

Pia said...

"benci dgn watak melly dlm T.Dhia...kiranya watak tu mmg menjadi lah kan...mmg betul2 menjiwai...syabas utk izreen...sebenarnya akak tk ingat sgt kalau ckp nama dia ni...kalau ank2 ckp cikgu zakiah..akak kenal la..."

ikatankasihku said...

kira ok la , janji ada entry..kalau tak akak ingat taufik g oversi ke..asik sepi jer blog ni..huhuhuhu

LydSunshine said...

Akak dah agak dah awk nak naikkan traffic. Terutamanya tentang Nazmi Faiz tu. Kekeke.

Alia Rahmat said...

alahh .. kompom aje ade yg bace .. bukan diorg tahu sgt pun pasal retis yg diorg mint . lagi pun diorg akan baca jugak sebab mungkin diorg boleh dpt tahu something yang baru yang tak ada dalam penulisan org lain sebelum ni :)

Azham Vosovic said...

wah.... jujur eyh?

bagus bagus... hehe,,,integriti heheh

blog-tips-kurus said...

ramai cari biodata artis yek?

siti kektus said...

haha. ni pon taktik nak tambah trafik lah kan. :)


weh, sorry kalau engkau terguris. rasanya, aku ada komen pasal ni kan entri lepas kan.

Lya Colours said...

apa kata ko buat biodata aku plak. heehehehehe

Alin Marlini said...

kejadian sama ngan Kak Alin Top...bila asyik buat entri deco jek..org dah marah..padahal sukahati kitalah kan..blog kiter..taknak bc jgn bc...siapa suruh bukak...

agaknyer drg marah..asyik retis pompuan jek..cer buat retis lelaki plak..hahahaha

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ok arr tue.. leh up traffic blog kan.. hehe

Ezad Skytech said...

mesti ada yang cari jugak kan..? haha~

Ca Cik Duyung said...

top,kita sama la..buta hiburan..haha.bukan tau sangat..lagi2 artis luar negara.haram nak tau..haha.setakat tengok boleh.obses tidak.

Adylia Qarissa said...

tak berminat dengan artis..heheeeeeeeeee