SAYA PADA TAHUN LEPAS, TAHUN NI, TAHUN DEPAN | impianku dalam mimpiku

Monday, December 19, 2011

SAYA PADA TAHUN LEPAS, TAHUN NI, TAHUN DEPAN

Assalamualaikum...

SEGMEN... rasanya dah lama tak join mane-mane segmen.. tapi hari ini aku tertarik nak join segmen dari mak dara kita.... :)

http://www.bicaramakdara.com/2011/12/saya-pada-tahun-lepas-tahun-ini-tahun.html

nak join klik je link or banner kat atas ni :)


----------------------------------------------------------------

TAHUN LEPAS 2010

a) Sertakan gambar anda di tahun lepas 2010 (jika ada)
b) Dimana anda sambut tahun baru (jika ada)
c) Apakah azam anda tahun lepas?
d) Tertunaikah azam anda itu?

rasa aku, aku celebrate depan tv je kut.. azam aku tahun lepas, aku konvo tahun 2009, so, tahun 2010 aku berazam nak dapat kerja... dan azam aku tercapai sebab tahun lepas je aku dah bekerja kat 3 tempat :) cam bongok je... hehe

----------------------------------------------------------------

TAHUN INI 2011

a) Sertakan gambar anda pada tahun ini 2011 (jika ada)
b) Dimana anda sambut tahun baru (jika ada)
c) Apakah azam anda tahun ini?
d) Tertunaikah azam anda itu?

sekali lagi aku sambut depan tv je.. :).... azam aku tahun ni lak nak dapat kerja yang tetap untuk menjamin masa dpan aku... masalahnye azam aku tu masih xtercapai.. malah timbul masalah lak gaji aku tak dibayar selama tiga bulan.. dan bila wat report jabatan buruh... jabatan buruh pon cam bongok je...xde jalan penylesaiannya.. alasannye, majikan susah nak beri kerjasama dan terpaksa tutup kes.... beribu duit aku lenyap cm tu je.... :(

----------------------------------------------------------------

TAHUN DEPAN 2012

a) Dimanakah anda bercadang untuk sambut tahun baru 2012? (jika ada)
b) Apakah azam anda tahun hadapan 2012

Rasanye sekali lagi aku celebrate depan tv ataupun depan komputer je.. sebab aku ni jenis malas nak lepak kat tempat orang yang berasak-asak tu... maklumlah, aku ni pemalu orang nye... haha.. dan azam aku untuk tahun depan same je cam tahun ni.. nak dapat kerja yang stabil.. dan simpan duit untuk kawen.. target kawen 2 or 3 tahun lagi kut... hehe...

----------------------------------------------------------------

aku pon tak ingat ni gambar tahun biler :)

----------------------------------------------------------------

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

15 comments:

Anum said...

good luck

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

nice segmen =)

SAIFUL ANUAR BAHARUDIN said...

hihihi... best baca

LydSunshine said...

Aik ada satu je gmbr. Taufiq, awk report kat jabatan buruh ke? Hebatlah awk. Heheh.

ikatankasihku said...

hahahaha...jgnla asik mcm bongok je..cool beb..adalah nanti tu, rezeki yg lbh baik ... =)

*cercari gambor lain lak, gambar ni garang ler...huhuhu

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhh tankiuuuuu sudi join ye Top.... semoga semua azam dan impian top akan tercapaiiii =)

Halimatun Sa'adiah said...

cm best je kenang kembali mse2 dulu..

♛ dja sukhri said...

eh, same laa. sambut tahun baru depan tv jek. haha..

tadi baca "target kawen 2 or 3..." erk oke, tak baca habis. ^_^

anamizu kaito said...

PEMALU orangnye eh? hahaha
gud luck ea! ;)




luv,
cik ana

Daddylicious said...

all de best ...:)

Chuu Muqhlis said...

gudluckkk beb!
rambut kao sangat mengancam XD

blog-tips-kurus said...

banyak tempat kerja, banyak pengalaman.. :-)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Entry istimewa utk Top http://www.bicaramakdara.com/2011/12/bloger-bloger-pada-tahun-lepas-tahun.html =)

siti kektus said...

aku pon sambut depan tb je weh. sambil2 tengok drama melayu ke kan. haha :)

dhiera said...

tahun lepas, tahun ni sambut dalam mimpi je la~ tido lagi best!