APA PAKAIAN ANNUAL DINNER BERTEMAKAN HANTU | impianku dalam mimpiku

Thursday, December 8, 2011

APA PAKAIAN ANNUAL DINNER BERTEMAKAN HANTU

Assalamualaikum....

ANNUAL DINNER..... tak lama lagi tempat kerja aku akan mengadakan Annual Dinner.. dan tema untuk tahun ni pulak ialah "HANTU"... some semua yang hadir kena dress up hantu...

Aku pun xtau la sape yang mengundi bertemakan hantu ni.. menyusahkan orang siot.... haha.. ade khabar angin yang aku dengar sape yang tidak ikut dressup yang telah ditetap kan, maka, muka insan berkenaan akan diconteng di atas pentas pada malam tersebut... malu siot kalau kena.. haha

gambar hiasan sahaja

ko orang ada cadangan tak drees up cam ne yang perlu aku buat pada malam tersebut... :) kalau boleh cadangan yang ko orang nak bagi tu bercirikan :-

- kos baju adalah murah..
- untuk menyiapkan diri tidak merumitkan..
- tidak merimas kan badan..
- xnak yang berserabut sangat
- kalau boleh jangan la seram sangat... ak naik moto tu g tempat annual dinner tu.... kang ada lak yang mati terkejut nengok aku pakai baju cam tu naik moto tengah2 malam buta.. hahaha..


k la... aku bukan exited sangat pun nak g annual dinner tu, tapi.. aku nengok hadiah yang disediakan tu tak macam berlambak lak... mane la tau aku leh sambar first prize kn... rugi lak xpergi.. menu makanan die pun dengar citer plbagai gak.. aku dah la kuat makan.. rugi x g beb :)

ape-ape pun, hope sume enjoy pada malam tersebut k.... cuma harap sangat jangan yang masuk dewan anti 150 orang, kuar dewan ada 2o0 orang... xkan ada hantu lain tumpang skaki kut.. haha

Sekian....



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

9 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

ape pening2... pinjam baju kelawar mak ko jela top, heheheh ^^

LydSunshine said...

dracula la. Dracula, baju dia tak pelik. Pastu pakai je topeng. So, masa naik moto, org nampak ko semat je. Dah sampai tu, ko pasang je topeng. Takyah conteng2 muka.

tunz said...

pakai sua n shirt itam...pastu amik cadar putih..lipat 2,wat lubang untk masukkn kepala ...masa naik moto pakai suit itam jer la...tiba je trus g toilet..sarung je cadar tu n conteng2 lah muka ..lebihkan di bhgn mulut n mata..buh kaler2 merah gitu...pakai perfume minyak attar....amacam..ada berannn???

Shaherah said...

senang bg lelaki.. lau perempuan lg sush.. ira bg idea la ea.. pkai semua itam.. seluar itams.. baju itams.. n then beli kain merah.. kat kamdar murah kot satu ela.. kain tu wat letak kat ats bahu.. ala ala dracula..letak kat belakang badan lar kre nyerr.. then pkai celak mata.. mulut itam kan.. mata tu bg seram kan.. ^_^

Fyqa said...

makk aihh. kemain kna pakai dress up hantu pulak? menyeramkan jekk.. haha

siti kektus said...

haha. weh, kau guna telekung lama yang dah tak guna dah. pastu pakai r bedak sejuk kat muka. :p

Juliet_iRa~" said...

haha..payah btol ek!heee..;p

cuba search hollowen night kat google..mcm2 patern ada...heee

schaze zainn said...

hye dah lama tak BW
:)

serios sempoi jek company kamu tu =D

kalau kat company saya, konpem ramai yg bantah..haha

btw, beli kain putih jek. nampak macam hatu kain..=D

Pia said...

"hahha...hantu lak camana nih..kalau kt tmpt keja abg dulu tema glemer2 jer..tu pun kami bknnya ikut tema sgt sbb malas nak beli mahai2 pastu pakai sekali jer...tp kalau tema hantu utk org laki senang jer,beli kain hitam atau putih 5 meter,belit2 jer..(kain tu nanti ko leh buat baju melayu utk raya tau...hahha..)n pakai topeng hantu(beli kt kedai 2 ringgit).."