AKU TAK FAHAM APE ITU FOLLOWERS??? | impianku dalam mimpiku

Saturday, February 12, 2011

AKU TAK FAHAM APE ITU FOLLOWERS???

Assalamualaikum...

FOLLOWERS... ape maksud followers sebenarnya? yang aku faham followers ne bermaksud pengikut.. kalo dh nama pengikut, so, kena la sentiasa amek tau pasal sape yang die ikut tu kn.. so, kalo ada pengikut yang ramai pon, tp kalo xamek tau pasal kite pon wt pe kn..


Ape yang aku nampak semenjak masuk berblogger ni, kebanyakan blogger baru hanya mengejar bilangan followers je. termasuk la ak jgak.. :) dieorang xmementing kn kandungan entry. Yang penting berblogwalking, follow orang, n mintak follow blek.

Blogger lama lak, yang memng dh ramai followers tu, kalo blogger baru follow dieorang, blom tntu dieorang nk follow blek kn.. kebanyakan la blogger lame memang cm tu la.. trpulang la nk mare ke ape. :).

ak dh lebih kurng sebulan kut dlm blog ne, skrg br ak sedar, jumlah follower tu xpenting. yang penting feedback yang kite terime pasal entry kite tu kn..

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

23 comments:

sephia said...

tak rajin laaa nak bw bagai tuh..hehehe..nak pollow,pollow jek..takpakse..:)

♥yaya budak suka embun♥ said...

chillex ;p

TeAqArH said...

btoi2....yg baru slalu kejar nk folloe n mnx folow(termengata diri sndri la jugak)...
kadang2 bz...mane la smpt nk bw...
so sape yg dtg bw tu..
maap la lau lambat balas..
x gitu top an??

otw pulang ke kedah

topimagine said...

sephia >>> pollow memollow.. huhu
yaya >>> :)
teaqarh >>> haha.. i agree with u teaqarh :)

bakawali said...

AAH..NANA SUKA BILANGAN FOLLOWER RAMAI..TU BERMAKNA...DEORG PERNAH SINGGAH BLOG NANA..LEPAS TU, NANA AKN MINTAK DEORG BG LINK KAT FORUM CHAT NANA...DR SITU, MANA BLOG YANG NANA RASA BEST, NANA AKAN ADD KAT BLOG LIST NANA...TERMASUK LA BLOG AWAK NI..DA TERMASUK DLM BLOG LIST NANA...HEHEHEH

topimagine said...

bakawali >>> huhu.. kerjasama dan penghargaan anda amatlah dihargai :)

MiMie AddNin said...

like la ur n3...
kte tak sempat nk wat lg citer psl purse sy yg sy janji nk stori tu..
baru nk wat tu..
tu yg singgah dlu sini..
nnt gi tgk la yee..

nurul_atiqah said...

yupp,,btol2..
pendapat yg berguna.. :)

topimagine said...

mimie >>> tq.. hehe dh bace pon entry mimie tu.. cian superman mimie :)
atiqah >>> thankz.. :)

Dilla Nur said...

stuju ngn top..hehe... ;)

Dilla Nur said...

tag top : http://dillanur.blogspot.com/2011/02/pencarian-10-blog-tercantik-pilihan.html

topimagine said...

thankz dilla coz slalu support blog top :)

gEe said...

i follow, u follow. haha. konon-konon menunjukkan rmai reader la..

topimagine said...

i dh jenguk2 n klik2.. u pon jgn lupe klik2 kt blog i k.. hahahaha

SyedGraphiX said...

ermm.aku blogger baru..tp, follower aku agak ramai la..dan ape yg ko ckap..bila da ramai follower.. belum tentu dia akan follow balik blog orang tu.. dan aku setuju.! haha, sbbnya ..aku pun ikut entry org tu kalau follow.

topimagine said...

that's right syed.. tp blogger lame2 kena la support blogger br kn :)

Abah Yie & Ummi Na said...

setuju...apa yg penting pn sebenarnya adalah entry kita tu.

Miss Tira said...

Hehehe, sebulan dah ada 200 lebih follower ye. Fuh, bayangkan kalau 200 lebih tu semua follow secara ikhlas blog Top dan komen. Mmg jadi blog of the year laa kan. Tira simple je. Kurangkan kuantiti utamakan kualiti. Hehehe :)

topimagine said...

AY & UN >>> yup.. that's right :)
Miss Tira >>> tau xpe.. follower ramai pon xde gunanye kalo dieorang xbaca entry kita :)

Amirah Yusof said...

setuju..feedback lebih penting sebenarnya =)
jom bersama-sama memantapkan belog 0.q!

topimagine said...

ok amirah.. mari same2 berblogger k .. hehe :)

Joanna R. said...

=) setuuju.

hafiz hafizol said...

hurm... betol 2... hehe.. TQ.... :)