COUPLE PAKAI BAJU SAME | impianku dalam mimpiku

Thursday, February 10, 2011

COUPLE PAKAI BAJU SAME

Assalamualaikum...

SWEET COUPLE... kali ni ak nk citer pasal couple yang pakai bj same design or color mase berdating.. hehehe.. rasenye ko orang sendiri dah nmpak kn trend mcm tu skrg.. memang bnyk dahhh.. rase2 nye secocok or sesuaikah dieorang bertindak sedemikian... hehehehe

Bagi aku lah, aku memang xberminat nk wat cm tu. aku ni kn jenis pemalu. xsuke menonjolkn diri.. hehehe. tp bile nengok2 blek memang stylo jgak la bile nengok dieorang dress up same2 kn. tu pon kalo dieorang pakai bj color putih or itam la. kalo dh pakai warna pink ke, maroon ke, nek menympah lak... biasa la kite (orang melayu kn), tibe2 je nk menyampah ngan orang yang xkacau kite langsung pon... hahahahaha.


kt melaka ni pon memang dh bnyk dh trend cm tu.. tapi yang pleng ak suke nengok bile suami isteri pakai bj same2 mase kuar 1 family ngan anak2. biasanye dieorang pakai jersey bola la.. nampak happy family je.. haha.. pasal bj je pon dh anggap happy family ek.. :)

Ape2 pon setiap orang ada cara yang tersndiri kn dlm hidup masing2.. selagi dieorang xmenyusah kn ko orang, ko orang jgn lak tibe2 nk menyampah ek.. haha :)

Sekian.

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

25 comments:

dina darwina said...

dina lebih suke tgk warga emas yg masih berjalan berpimpin tgn dgn psgn masing2 sweet sgt n_n

nelly said...

betul ..
nelly pun sama pendapat dengan dina ..
bukan semua boleh buat ..
=)

jom baca :
Korang kategori rajin menulis atau terus menulis ?"

aman_arab said...

walaupun aku tak penah buat...tapi aku tak de hal punya kalau orang lain buat...biarlah depa nak tunjuk kata depa tu soulmate yang sangat sehati sejiwa ke apa...asalkan bahagia.

topimagine said...

dina n nelley >>> memang btol pon.. susah nk wat cm tu... tp tu dh kire topik len.. anti wat entry pasl tu lak ye :)
aman >>> agree with u.. dieorg xmenyushkn kite pon :)

Halimatun Sa'adiah said...

sweet mmg nampak sweet tp tgk lme2 myampah lak kalo couple pkai..cm dorunk je sweet couple..
kalo fmly mmg myerlahkn haapy fmly...

Cik Cammy Lia said...

xtahu la nak sokong ke x mende nih hehe sbb xpenah buat..ahaks..my bf asenye xsuke kot..hikhik

najwa said...

prefer family pakai baju sama.=)

topimagine said...

halimatun >>> tau xpe.. i like happy family.. :)
Caik Lia >>> heheh.. kebiasaanya pompuan yg nk cm ni kn.. lelaki segan siket :)
najwa >>> that's right :)

CahayaCintaIlahi said...

hehe suweet kot kalo kai bju same
baru la sehati sjiwa ngeee

topimagine said...

sebelom kawen.. dh kawen anti cm ne? hahaha

Fathiah Hamim said...

err personally, tak suka baju couple. macam geds je. heh kalo kaler sama tuh acceptable lagi. tapi, orang lagi suka kalo baju sama tanpa dirancang. sehati sejiwa gituu.;)

Miss Tira said...

Hehehe, teringin juga nak pakai baju sama dengan my muncit tapi dia tak suka menonjolkan diri sangat. Ahaha..~

topimagine said...

fathiah >>> lg gediks cik fatihah ne.. haha.. jgn mare..
Miss Tira >>> org pompuan memang.. suka nk show off sangt.. hahaha

Fitrihadi.com said...

pakai baju sama kaler ar sweet.. br nampak keserasian tu hehehe

Dilla Nur said...

hehee...x rajin laa nk pakai bju same...bila da jd laki bini orait gak...hoho~

eja said...

suka tgk org pki bju kapel, tp sy da hmpir 5thun kapel, stil xde bju kapel..aha...

wanacesh said...

suke tgk family pkai bju sma npk cm boria pon de gk,,nymph gk tgk couple pkai bju couple,,nk show off shati sejiwa la 2,,esok lusa putus nk jual bju couple 2 kat spe ek,,ha3

Jom Kepung Dia!

topimagine said...

fitri >>> msti slalu wat kn :)
dilla >>> so, cepat2lah cari laki ye dilla :)
eja >>> ye la tu eja :)
wanacesh >>> dh break, bj tu jd kain buruk je la :)

mera zati M.z said...

ohhh,.., memg nak gi melaka hari ni..hahaha nak tgk ramai tak couple baju same ! :P :P

TeAqArH said...

sweet kapel..
tp ade gk org menyampah..
camne to?

topimagine said...

mera zati >>> bkn kt melaka je.. 1MALAYSIA dh... :)
teqarh >>> tu la yg mnjadi persoalannya :)

With Julia said...

ehehhe i'm here...support kalau dah sah suami isteri pakai bju sama... :)yg belum lagi tuh jgn wat org lain menyampah gak kihkihkih

topimagine said...

haha.. ramai gler yg menyampah ek kt sine.. or sume cakap je menyampah.. tp.......... :)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

alaa,klu bju xsama tp hati sama pon dah okay...=)..hihi

topimagine said...

that's right farahana :)