TRANSFORMASI TOPIMAGINE | impianku dalam mimpiku

Thursday, February 24, 2011

TRANSFORMASI TOPIMAGINE

Assalamualaikum...

TRANSFORMASI.. huhu.. dengar cam canggih je.. padahal aku just ubah angin sket je.. tu yang ak tukar template baru dan warna tema yang baru.. hope akan lebih menyedapkan mate memandang for all readers k.. musik yang jiwang tu pon ak dh remove. :)

Pade yang slalu jengok blog ak ne perasan la perubhn nye kn.. pada yang first time masok, selamat berkenalan k :)

Kt bawah ni adalah interface ak yg hanye tinggal kenangan.. :)

Sekian...








IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

24 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

CIK TOPP... nantikan header kamo yerr... tungguuuu ^^

topimagine said...

haha.. cepat sket cik cintabunga.. top bayar mahal2 xreti nk wat cepat sket ke ha !!! :)

JunAina said...

haaa...best ek, ganti template nanti ganti header...k.aina tak sempat nak wat semua tu dpt update blog dan jln2 kat blog kengkawan pun dah syukurrr sangat...

Miss Tira said...

Semua ok je. Cuma satu je ni Top. Shout box tu bertindih dgn live stats yg warna merah tu. jadi bila menaip perkataan belah hujung tak nampak (takut ada salah taip). Maybe live stats tu boleh alihkan pada sebelah kiri blog.

topimagine said...

kak jun >>> huhu.. tau xpe kak.. janji dapat ramai kwn baru kn :)
tira >>> thankz tira.. anti top ubah yurp.. thankz lagi skali coz slalu support blog top k :)

Miss Tira said...

Top: Thanxz kembali sebab selalu juga support blog Tira :)

khairul hisyam said...

baru itu menarik :)

ghost writer said...

so cerah...fresh dan wangi...............good decisions.

Alin Marlini said...

sempoiii....suker3x..

topimagine said...

tira & khairul & ghost & alin >>> thankz all my friends :)

Nurfazilah Cipa said...

wah!ni da jgkit cipa ni tema ceklat..huuuu~btw nice!

fara feroza said...

hehe..1st time dtg..tp santek dah ni..:)
curi suar dalam….

Dilla Nur said...

i likee...hehe...bz2 pon, cni kne dtg gak neh...huhu...

topimagine said...

cipa >>> coklat tu "sedap".. :)
fara >>> selamat berkenalan.. jengok2 la selalu blog ni yerk :)

topimagine said...

dilla >>> time kaseh dilla.. :) cian die.. bz ek.. gud luck 4 ur study k :)

Dalila Dayana said...

nampak tenang jew....

Up2saya.. said...

ok gak template ni..sempoi..

TeAqArH said...

sempoooooi(style ac disini)...
huhuhu

Eza Ridzwan said...

dah tukaq cat umah yee...
dolu agak cantek sket..
cat baru nie agak simple...
xpe...
as long as akak menang GA ari tu...
gegege...

Fakhrul1409 said...

ok! ak dh imagine dh..hhahaa..kemas!

iManAzRaf said...

baru dtg sini..
so, selamat berkenalan lah kan..?
hehehe.. =)

paan sabri said...

terbaek la transformasi.. blog aku jarang transform.. tukar header tu selalu la. tu pon header simple2 je..

.::cintabungablogspot::. said...

entry buat mat top! ahahha :)


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/02/become-rabbit.html

topimagine said...

thankz all my friendz :)