BUKAN AKU SENGAJA NAK TUKAR LAGI | impianku dalam mimpiku

Sunday, February 27, 2011

BUKAN AKU SENGAJA NAK TUKAR LAGI


Assalamualaikum..

SORY.. sory ek geng coz ak xsampai pon seminggu ak tukar template blog ak, ari ni ak tkr lg.. bkn ak sengaja nak tukar selalu interface blog ak, tapi pg td mase ak syok bace blog2 member2 len , ak singgah la kat blog member ak sorang ni, sebiji siot template die n warna tema die ngan blog ak. hehe..

* hanya gambar hiasan.. xde kena mengena ngan title entry ni... hehe

ak xnk ak dicop sebagai pencopy, so terpaksa lah ak mengalah kan... ak just tukar aku nye background.. lagi pon ak rase blog die memang dh lame pon guna template tu, cume ak xperasan je tersama lak.. hehe... kalo ak xkenal die, lantak ar nak same ke x kn. ni dah lame kenal, pastu blog die agak fames gak la..

Hope ko orang jgn lak cakap bukan2 ek pasal ak tukar lg interface blog ak ne.. :)

Sekian.



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

19 comments:

nelly said...

wah .template makin lawa !
hehehe

ditag : http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/tagged-from-zaty.html

khairul hisyam said...

takpe tukar ikut kesesuaian. aku pun dulu tertukar-tukar gak. hehe

Lyna said...

ape la ko nie..
xtetap pndirian tol..da to x lawa lak to pilih..cb tgk blog aq..cun je mcm aq..hahahah!

piqa said...

kat mne ea nk cr template lawa2..

topimagine said...

nelyy >>> thankz :)
khairul >>> takot bile asyik2 tukar tmplate, orang len menympah lak :)
lyna >>> lempang ko kang nak? :)
piqa >>> search je kt google.. bnyk ada.. sy gn yang basic kt blogspot ne je :)

.::cintabungablogspot::. said...

gedik la mat top... tukar2 template. huhu :p

topimagine said...

cintabunga >>> lalalala.. zzzzzz :)

enn Qaa said...

tp ni ssuai la dengan cerita yg anda buat (:

Miss Tira said...

Layout background kalau sama tak mengapa. Janji entrinya tidak sama. Sebab entri itu yang memainkan peranan dan menjadi satu kesalahan kalau diambil dari mana2 sumber tanpa diberi credit yang sepatutnya. Top kena dengan background warna hitam.. Hehehe..

chii said...

hehe..chii pun dulu tuka2 gak..selagi x jumpa yg menarik ati..slgi tu tuka :D

Lyna said...

suke2 aty je nk lmpng aq ea

topimagine said...

tira >>> tau xpe.. top memang sersi ngan hitam je kut .. huhu :)
chii >>> setiap orang nk capai kepuasan sndiri kn :)
lyna >>> ade ak kesah :)

penyejuk hati said...

tgk top tukar..rase nk tukar gak la pulak..nk bg hensem skit blog (^_^)

.::cintabungablogspot::. said...

mat top... header dah cyap. bg email add. tgk dulu.. b/ground bkn hitam tp cream sket. so, tukar la tmplete baru yer. huhu. law tak b'kenan gtaw. adjust baek punye ^^

topimagine said...

penyejuk hati >>> tukar je.. janji kita happy.. :) heheh
cintabunga >>> nape xikut cita rase top ha.. so, kalo xsuke leh order lg ek.. hehehe :)

shameel Iskandar said...

Template ni lawa.Saya masij serasi dgn template lama, cuma nk brtukar ke WP plak nnt

.::cintabungablogspot::. said...

wahh... banyak songeh betoll.. g check email cepat, komen smpai lebam. arini last FOC. 3 design tuh... tula, aritu owang soh kasi details nk wat camner tak gtaw, lempang kanggg~

amiramukri said...

heee ~ bagusbagus . mengalah lebih baik kan ?

Warna Warni Kehidupan said...

template sama tak pe...jangan contentnya pun sama suda..itu dah kes plagiat hehe