Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari | impianku dalam mimpiku

Tuesday, February 1, 2011

Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari


Assalamualaikum...

Aku xkire, ak nk join gak segmen encik ben ni. haha. rupenye dh ramai gler org join ek.. kire ak ne ketinggalan zaman la ye.. lantaklah.. janji dapat join gak.. :)
sape2 yang dh ketinggalan cam ak jgn risau k, kite masih lom terlambat lg.. >>> JOMLAH JOIN RAMAI-RAMAI


Pendapat Aku tentang www.1tube.my:-

Bagi akulah Malaysia telah melangkah 1 tapak lagi ke hadapan. walaupon memang nmpak jelas giler la interface cam youtube , tp kalo nak maju kite kena lah meniru orang lain dengan acuan kita sendiri kn. ape2 pon website ni memang gempak la dan leh jadi kan alternatif bagi rakyat Malaysia. Aku tetap berbangga dengan Made In Malaysia.

Pendapat Aku Tentang :-

DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA setiap ari blogger baru akan muncul. itu namanya perkembangan dunia blogger di Malaysia ni semakin meluas. semua orang berlumba2 nak bina laman sendiri untuk kepuasan sendiri kan.

Cuba kita lihat sekarang, media arus perdana sekarang pon dah beri perhatian kepada blogger2 kan. contoh paleng dekat En Ben sendiri dh masuk dlm mjlh RAPI kn.. (hehe.. bodek siket). Tetapi dengan ade dunia blog ne jugak lah bnyak berlakunya pengkhianatan kedaulatan negara, hasad dengki berleluasa, hasutan, makian dan bnyk2 lg la. hope kerajaan bijak menanganinya kn..

HIDUP BLOGGER-BLOGGER MALAYSIA!!!

sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

3 comments:

saouri said...

jenguk2 belog org jup... XD

Mohd Fitri said...

jangan salah guna kebebasan medium blog ni. itu yang paling penting :)

topimagine said...

setuju dengan mohd fitri... :) berpada2 lah... bertindak gn kn akal..