SEKS HOBI MASA LAPANG | impianku dalam mimpiku

Sunday, June 5, 2011

SEKS HOBI MASA LAPANG

Assaamualakum..

HOBI. wat pengetahuan ko orang hobi aku mase kecik2 dulu adalah bermain badminton dan mengumpul setem...tapi sampai ke dah sebesar umat ni pon aku masih minat main badminton... koleksi setem aku pon dah banyak..

Tapi, tadi aku terbaca kat metro ahad , dan tertarik dengan satu tajuk ni "SEKS HOBI MASA LAPANG"... ini adalah cerita tentang hobi bagi orang perempuan.... canggih betol hobi budak2 sekarang ni kan... best ke hobi macam tu ek... kalau best aku pon cam nak join jerk...hahaha (just kidding)

miang tol muka pompuan ni.. hehehe ( sumbangan cik google)

Bile terdedah perkara cam ni, dah sungguh jelas moral di kalangan remaja-remaja di negara kita ni dah semakin teruk kan.. ada yang melakukan hobi ni dalam seminggu 4 or 5 kali... dan yang "paleng bestnye" ada dalam 2 tahun dah kongsi hobi ne dengan 8 lelaki... haha.. hebat betol penangannye kan..

Adakah dieorang dah xtakut ngan tuhan. atau pon jadi mangsa keadaan.. cuba fikirkan masa depan dieorang jika hobi deiorang tu menghasilkan zuriat... pada lelaki leh la menghilangkan diri tanpa khabar berita kan.. yang perempuan lak cm mane????... nk ke ko orang tanggung sendirian... keluarga ko orang lak cm ne nanti.. terpalit arang kat muka sampai ke mati beb..

Renung-renung kan lah wahai sahabat2 ku...

Sekian...

SUMBER RUJUKAN : METRO ONLINE


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

14 comments:

Liena Cutez said...

bdk2 zaman skrg, menakutkanw :-/

Halimatun Sa'adiah said...

uishhh...hobi??? rosak btol..

nelly said...

uik ?
terkejut !
menakutkan ..tak ada hobi yang agak comel ke dia ?
=='

shereena said...

mak ai...troknya..budak skng terlalu canggih..ish2..

i'm ezza haniza said...

psss...ps....hobi yang bagus...jum baca entry aku ade ngumpat ko..hahaha

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/06/edisi-menyotong-putrajaya.html

lalalalalaa

fyqa said...

haishh.

dasyat2.

mOon jOhari said...

gila canggih hObi gini...

uiksss...minta jauh la dengan hObi mcm ni...tambah2 satu2nya adik perempuan aku yg meningkat remaja nih....

Fathiah Hamim said...

scary betul. diorang tak malu ke nak pegi beli kondom pe suma. dibuat nya terlajak cam na. argh. gila.

Terbang Bersamaku said...

hobi..? err..seram jer hobi die mcm gtue..pelik2 budak skrang nie..

KAMIHIDUP said...

KAMI kalau dah kahwin nanti, memang ni lah hobi KAMI. :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

bgi suami isteri best juga isi masa lapang dengan seks...sebab masa lapang adalah masa mereka bersama lepas masing2 sibuk :)

vampire's lovex said...

budak2 sekarang menakutkan betol...scary..baru umur bape,dah pandai bnda2 cmni.. hmmmm salah siapa

kAmi dAn mEreKa said...

ish2, pas jadi kan hobi, bawak jadi kerjaya pulak kang,

mintak dijauhkan lah,

alif haris said...

astaghfirullah ... kalau hobi tu dilakukan dgn yg sah xpe la .. haih..manusia zmn skrg =,=