GIANT BULI AKU...... | impianku dalam mimpiku

Thursday, June 2, 2011

GIANT BULI AKU......

Assalamualaikum...

GIANT... ini bukan merujuk kepada karakter giant dalam cerita doraemon k... hehe.. ini dalah nama bagi sebuah pasaraya yang bersepah2 kat malaysia ni.... dan di giant melaka la aku wat part time sekarang.. :)

Pada yang mengikuti blog aku, mesti sedia maklum tentang pekerjaan aku sekarang.. iaitu wat part time sepenuh mase sebagai cashier kat giant melaka.... ini adalah disebabkan oleh masalah kewangan di ofice aku tu :(


Macam tau2 je lak, aku sekarang ni aku xkeje kat ofie lagi... tepat pada masanye cashier di giant melaka telah semakin berkurangan kerana budak2 yang sebelum ni sume dah berhenti sebab kebanyakan nye adalah student yang akan melanjutkan pelajaran dieorang xlama lagi...

So, yang tinggal ni terpaksa lah bekerja keras... cam aku yang free satu hari ni terpaksa la masuk kol 9 pagi dan balik 11 malam.. giler ar.. penat siot... tapi nak wat cam ne kan.... dah tanggungjawab aku... giant memang suka buli aku la...

ari ni aku dapat balik awal pon sebab aku cakap , esok kan besday aku, so bagilah aku can nak berehat jap2... nak taknak dieorang terpaksa la lepas pekerja terbaik ni balik awal... hehe.. alamak, terbagi tau lak besday aku ialah pada 3 june.. haha.. poyo x aku :)

tapi esok aku kena masuk pagi gak.. xtau la dapat balik awal... so sape2 yang berminat untuk menjadi cashier di giant melaka boleh lah datang ke ofice disana dan penuh kan borang permohonan yerk :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

14 comments:

vampire's lovex said...

ohhoi kemain lagi,nak besday esok dapat balik awal. hehe..


hepi bcoming bday.. :)

...:i'm ezza haniza:.... said...

kalau aku dok melaka dah lama aku keje ngn ko..hehehe

Mrs.Yie said...

3 jun?esok la ek.. :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak nak la..gaji lambat..heheh

happy becoming besday

Adam Roslan said...

Happy Birthday :)

Terkini: Sinopsis Nora Elena

Cik Miela said...

ahoohoo..happy besday

syrupmasin said...

gile kesian..happy birthday..kerje rajin2 :)

afiqazizan said...

Happy birthday bro..(:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Happy Birthday to you...Happy Birthday to you...Happy Birthday to TOP!!! Happy Birthday to you..... happy buffday dik!!!!!!

KAMIHIDUP said...

nak kerja boleh? top, selamat tua, ingat akhirat. :)

♥Mrs.Eady♥ said...

happy birthday in advance :)

semoga dipanjangkan umur lagi,dimurahkan rezeki bnyk2 & diberikan kesihatan yg baik selalu okey :)


ps : akak wish awal sb akak x buka komputer di hari cuti...hihi....

mOon jOhari said...

nasib ko la taufiQ...asyik dibuli je...padang muke mu! hikhik

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ko keje giant melaka ya..nnt aku nk g melaka aku nk carik ko..

cucu umie said...

hurry, ayie tak kerja nie..boleh lh mohon kan tmpt ko ea top..huhuh