#5 WORDLESS WEDNESDAY | impianku dalam mimpiku

Wednesday, June 15, 2011

#5 WORDLESS WEDNESDAY

Assalamualaikum...

ehsan google :)


Sekian..


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

18 comments:

Mawar Berduri said...

FLEXIBLE!

lalink7 said...

tulang lembut!! ehhehe

Umedia Network said...

Seorang lelaki yang hebat. ngee~

Piasara said...

"nak dapat badan fleksibel camni kena buat dr kecik..hari2 bengkokkn bdn cmni...kalau2 dh tua2 baru nak buat silap2 boleh patah tulang.."

♥Mrs.Eady♥ said...

errkkss............

KHRLHSYM said...

yeke? tapi ada kata-kata juga. kehkehkeh.

*sorry lama tak singgah :)

siti kektus said...

orang tak de tulang~

mau patah tulang2 kalau aku yang buat, hoho

IMANSHAH said...

ERM KELEBIHAN YANG TIADA PADA ORANG LAIN

Fathiah Hamim said...

speechless....

nelly said...

eh2 , macam sotong !

i'm ezza haniza said...

ko boleh buat begini ke?

shopping2u said...

ni gamba awk masa kurus ke hehe

chii said...

err..sgt elastik..

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

bebaik tuh.... lembik lak jadi nya

blog-tips-kurus said...

kelenturannya sangat lentur!

shopping2u said...

anda dipilih utk menerima hadiah dri sy sila ke sini
http://www.my-shopping2u.com/2011/06/blog-yang-menerima-hadiah-dari-saya.html

Puan Kutu said...

huh hebat!

**::CIKNUURUL::** said...

ooo,yeke gitu?,.bile trmetrinyer prjnjian wordless wednesday neh?,.aku xtau pon top,huhu,.terkonpius tgk rmai no yg letak entri gitu,.