MAT REMPIT HILANG EGO BILE SUPERBIKE LALU SEBELAH | impianku dalam mimpiku

Sunday, May 15, 2011

MAT REMPIT HILANG EGO BILE SUPERBIKE LALU SEBELAH

Assalamualaikum...

MAT REMPIT.. sume tau ape itu mat rempit... Atau sekarang, dalam bahasa budimannye ialah samseng jalanan V3.. hehe.. maksud mat rempit mengikut wikipedia---> (RUJUK SINI). jenis moto yang biasa digunakan oleh mat rempit ialah EX5, RXZ, or 125 kan..

Ego mat rempit ni bile di atas jalan xpayah cakap la.... dieorang wat jalan tu cam keluarga bahagia dieorang yang punyer...siap wekang2 and willy lak.... kalau terjatuh gelak2 sambil bangun n sambung merempit balik....

Bile kat traffic light lak, pergh dieorang bakau2 la untuk menarik perhatian orang sekeliling yang kononnye moto dieorang la paling laju n kuat bunyi kan.. kalau lagi kuat lagi rempit sejati la namanye...


aku pernah kena, balik keje sorang2 ngan moto legend buruk aku, aku potong la 2 3 moto ex5 ni sebab slow nk mampos sambil borak2.. tp lepas aku potong dieorg, dieorang follow belakang aku... siap bakau2 lagi.. tapi bile tibe kat traffic light... sume berhenti la termasuk mat rempit sejati ni.... mase ngah tunggu lampu hijau lyn kn aje la mat rempit ni bakau2.. tibe2... dalam lime biji superbike datang..... dan salah sorang nye aku kenal, member aku.... die tegor la aku...

yang tadi mat rempit yang memekak bakau2 moto die, teros jadi semut... senyap teros... nampak teros muka bodoh dieorang... mase dah lampu hijau, die orang slow je jalan.. bagi superbike jalan dulu... hahaha.. aku ape lagi, mase tu la aku gunakan kekuatan moto legend aku tu untuk bakau2 dieorang... haha... puas hati aku..

dah lah.. aku xtau nak merepek ape lagi... aku nasihatkan ko orang xpayah lah nak jadi mat rempit "kosong" ni... kalau berani xbertempat wat pe... lebih bek join2 mane2 komuniti untuk memantapkan jati diri tu...

Sekian...



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

24 comments:

jia said...

HAHA... amek kau..

Lieyda said...

haha.pdn muka mat rempit tuh.haha

no_answer said...

biaselah ..

baru dye tau langit tinggi rendah !

Shaherah said...

hahha dia tau lau die nak lawan superbike.. kaw kaw kalah..

nelly said...

mat2 rempit ni elok suruh buat kerja sukarelawan ..ada gak pahala ..hahahaha ..
dari melepak tak tentu arah ~

cucu umie said...

haha..trunlah ego diorng..agpon maner nak boleh bndingkan motor diorng ngn superbike..haha

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Apekah nie yang TERABEKKK untuk cintabungablogspot?? Tolong bg pendapat & kate² semangat pleaseeeee :(

wandisini said...

masa aku tengah drive ada kena gak dengan perangai beruk dia orang ni.

depan aku ada sorang awek skuter, tetiba datang segerombolan beruk bermotor ni follow awek skuter tu, kacau-kacau awek tu. bajet hensem. aku nak potong dia orang pun dah susah,sbb ramai sangat. kalau terlanggar nanti aku lak yang salah. geram gak aku masa tu. rasa macam nak himpit je sekor-sekor beruk

Muhamad Syafiq said...

dasar mat rempit~ :)

mOon jOhari said...

pakwe baru aku mat rempit dowh...x caya??? jOm tengOk http://tentangboolan.blogspot.com/2011/05/pasangan-mat-rempit-idaman-qalbu-moon.html

aku pakai 125...maknanya aku minah rempit la kan?? hehehehe...ko dh tukaQ backgrOund ye..

Syafiq Rosli said...

haha..beli superbike je lah..

Tuan Muda Naim said...

naik basikal lagi best...:P <---ayat org x de lesen

deeya said...

HAHA ! ego x agak la mat rempit nie .. selalu gak berdepan dngan orang cenggini . dah le naek motor gak .. grrrr ~ lu langsi lu mati lah ! hahakz !

Miss Tira said...

Hahaha, tak ada apa nak dibanggakan menjadi mat rempit. Tidak menyumbang apa-apa pun pada masyarakat. Menyakitkan hati lagi adalah. :D

chii said...

ahahah..padan muka budak2 rempit tu..nasib baik gak ar yg bawa superbike member2 tops..kalo x..sure dia bakar sampai lampu ijau kan..ehehehe

KAMIHIDUP said...

peh, siapa yang bawa superbike tu top?

cik azeya said...

hahaha. terbaik ar top. nk merempit mintak2 ar tak jumpe top tengah jalan. haha.

Farhana Jafri said...

mat rempit perosak bngse je.. bajet je lbih.. ntah pe sndrom ttibe nk jd mat rempit... mlayu lak tu yg rmai.. damn!

jemput singgah ANASAURUS :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

haha.. lawak la.. adoyaii.. taw pon takot.. =p

HajarRasdi [BdkKck] said...

haha.. lawak la.. adoyaii.. taw pon takot.. =p

tia @ Ini Kisah Tia said...

oo suka bakau2 ye , terbakau tayar baru padan muka demo . grr ~

Puan Kutu said...

mat rempit menyusahkan org..kesian budak yg kena langgar tu..:)

Puan Kutu said...

mat rempit menyusahkan org..kesian budak yg kena langgar tu..:)

Puan Kutu said...

mat rempit menyusahkan org..kesian budak yg kena langgar tu..:)