FOLLOWERS AKU YANG KE 999 DAN 1000 | impianku dalam mimpiku

Tuesday, May 24, 2011

FOLLOWERS AKU YANG KE 999 DAN 1000

Assalamualaikum....

FOLLOWERS.. alhamdulillah selepas aku berkecimpung dalam dunia blog selama 4 bulan lebih ni akhirnya bilangan followers aku dah mencecah 1000 kn... xsangka lak... terasa bangga menyelubungi diri ini.. :)

Tapi aku tau, jumlah followers xmelambang kan kualiti sesuatu blog kan.. xsume followers kita akan "follow" betol2 blog kita... tapi bila bilangan tersbut bertambah, maka semangat kita untuk berblog pon bertmbah kan.. betol ke semakin bersemangat????.. hehehe

K la, aku nak memperkenal 2 insan yang telah menjadi follower aku yang ke 999 dan yang ke 1000 yerk :)


FOLLOWER AKU YANG KE 999


http://tieykahituaku.blogspot.com/

huhu.. sempoi je kan header die.. dan itu juga adalah nama blog ini... dan pemilik bagi blog ini adalah seorang gadis yang nampak cam lemah lembut yang bernama SITI ATIKAH MAT KASIM.. ape yang aku perasan blog ni ialah "title" yang diguna kan oleh beliau bagi setiap entry... cukup pendek n simple jerk... bukan cam "title" entry aku... hahaha.

Bagi aku blog ini cukup simple dengan menggunakan background putih suci dan tidak terlampau banyak widgetnye... tapi, aku ne jenis suke terjah entry2 yang mempunyai title yang menarik... apa2 pon setiap orang ada cara tersendiri kan :)


FOLLOWER AKU YANG KE 1000

http://misstunsalma.blogspot.com/

Cantik kan header beliau.. siap ade love2 lagi.. aku jangkakan blog ini menghasilkan entry2 yang berkaitan hati dan perasaan empunya nye kut... hehe :) Dari nama dan entry beliau, aku pasti beliau ini adalah seorang gadis muslimah yang cukup bersopan santun dan sesuia dijadikan sebagai pengaruh rakan sebaya kan.. Nama sebenar empunya blog ini adalah HODIJAHTUN SALMA AHMAD ALI... unik x name beliau....

Belaiu ni mungkin dulu bersekolah di sekolah agama n belajar bahasa arab.. sebab aku perhatikan entry beliau banyak yang berkaitan norma2 agama dan tentang penulisan bahasa arab... so sape yang berminat nak belajar tentang bahasa arab ni leh la usha2 line yerk :)

K la... sory ar.. aku ni jenis xreti sangat nak review blog2 orang.. yang aku tau puji melambong jerk... hehe.. kalau ko orang nak tau dengan lebih dekat ko orang terjah n follow je la blog dieorang k...

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

29 comments:

QaRr JaliL said...

wau~ :D

KAMIHIDUP said...

fuh, dah boleh jadi artis!

nabilah_2908 said...

tahniah...baru 4 bulan...followers dah 1000...

sy nk capai 1000..makan masa 2 thn setengah...huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PAKAI BOTOX KE ??

Shaherah said...

waahhhh.. tahniah..

...:i'm ezza haniza:.... said...

bagus lah tu

Alin Marlini said...

wah...sangat sekejapan mendapat follower yang beribu.

Top bagi tips skit...

puanbee said...

sekian , puji ikhlas ke tk tu top ? hee akk terjah blog depa

mykhalis said...

dalam masa 4 bulan berblog ni perut ko makin buncit ke makin kempis top?

MaiRa QuEeN said...

congrat!!dh riban2..jgan lupe dtg blog maira lak..hehehhehe...

tieykah said...

ayak!

malunya.:)
tapi yang fakta gadse lemah lembut tu mmg totally out la.:)

xlembut lgsung

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

sape yang memerli aku cam KAMIHIDUP n CIK KHALIS tu memang cam nak mintak kaki saiz 11 jek... haha

TIPS HENDAK TAMBAH BILANGAN FOLLOWERS

cik azeya said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. bagi ar sepatuh kat saye. -_-

Piasara said...

"tahniah top..dah 1000 dah tu..."

Almade Nespesor said...

congrate laa topek.. moga terus maju jaya =]

Encik Luncai said...

wah..tahniah..ko memang TIP TOP..haha

Eza said...

bertambah femes laaa Top pasnie...

chii said...

uiyoo..ramai tuh..pape pun..tahniah..pasni leh ar wat kenduri ye :p

♥Mrs.Eady♥ said...

wahhh ramai nyer....saya berthn pun x sampai 200 lagi,tahniah ye :)

mOon jOhari said...

waaa...glamernya hang...nak sain otograp.... :p

khadijah said...

mabruk alaika coz follower dah ramai..hehe...syukran ya untuk entry itu...barakallahufik :)

lalink7 said...

mak aihh..mantap la top..ape ilmu ko pkai nie..hehehe..smoga lebih suksen lepas niee..

MAN U tetap menang ok..itu je nak bgtau..hahahah

grOundnUt said...

waahh!tahniah...aku kat sini masih lagi belum cecah 200...huhuhuh...

cucu umie said...

tahniah bro, followers dah 1k..dah boleh same ngn mrs. tie lh lepas nie..teruskan berblogging ye

Nur Hawa Mohd Zin said...

wow...awe yang dah setahun lebih ni pun tak ramai macma tu

nelly said...

wah Top !!
tahniah2 ...
teruskan berblogging !
support !

NARDtheNERD said...

tahniah. :)
blogreview tu utk yg vote aku haritu je k. :)

afiqazizan said...

tahniah bro..(:

Miss Tira said...

Wow, dah 1000 ke atas dah ni. Tahniah. :)

hawiz said...

wahhh...abg topek dh jadi artis.,.euwww....tahniah!!