UPDATE ENTRY TENGAH MALAM NI RUGI JE??? | impianku dalam mimpiku

Wednesday, May 25, 2011

UPDATE ENTRY TENGAH MALAM NI RUGI JE???

Assalamualaikum...

UPDATE ENTRY... betol ke kalau update entry tengah malam ni rugi jerk... maksud aku rugi kat sini ialah, rugi trafik, rugi readers, rugi komen dan macam2 lagi la... hehe.. ade member aku cakap wat pe update entry tngah2 malam... sape nak jengok blog ko.. haha


Aku pernah terbaca entry dari en. ben ashaari yang mengatakan update entry tengah malam ni adalah sebagai bekalan untuk sampai keeseokan harinye.. maknanye kita xrugi lah kan...memang tidak dinafikan susah nak dapat traffik yang cam waktu siang kn..

Lainlah kalau ko orang wat entry SEO kan... memang lah ade advantage siket untuk mase akan datang nye :) lagi2 tentang isu semasa....

So, terpulang lah pada masing2 kan.. ape yang aku nampak, ramai jugak yang online waktu malam hingga ke pagi.. kalau dah waktu malam je idea tu datang, update je la kan.. wat pe nak tangguh2 lagi :) Lagi satu ni blog kita... suka ati kita la bile kita nak update... hahaha

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

13 comments:

..miss hana.. said...

hahahaha...
nak update blog pun kena ada time2 jugak erk...=)

KAMIHIDUP said...

KAMI ada nak komen, kira tak rugilah. :)

cucu umie said...

update malam untuk maintain traffic esok pagi bro, tkot bgun lambat ker?? huhuhu

tia @ Ini Kisah Tia said...

memang tak dinafikan post entri tghmlm memang kurang dapat traffik . ala , bukan masalah besar pun ;)

Ahmad Haziq Azlan said...

saya pon suka update tengah malam buta gak....
terbaru!!!!
http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/05/upudotdotdotapa-cer.html

cik ayin said...

bley tukar masa kan.. :)

...:i'm ezza haniza:.... said...

aku dtg tak kira masa kat belog kau .hahaha

Piasara said...

"akak belasah jer top..pagi ker ptg ker..tgh malam pun kalau idea dtg...pun boleh jugak.."

MissNadh said...

update tgh2 malam mesti ade org bace jugak punye..dun wory..see.saya dah pun bace entry top dan komen..hoho

Miss Tira said...

Tak kisah siang atau malam lakukan dengan ikhlas. Rata-rata sekarang ramai blogger yang hanya nak kejar trafik tapi entri yang mereka ketengahkan low kualiti dan tiada isi didalamnya. :)

♥Mrs.Eady♥ said...

biase saya update pagi & ptg je sebab kalo kat rumah mmg lgsg dh x buka laptop or pc dh..mgkn ade betul kot ckp kwn tu..

Nur Hawa Mohd Zin said...

kadang2 malam update je blog...sebab mana tahu bangun lambat pagi2 entri tengah2 malam buta dan boleh back up..heheh

chii said...

siang atau mlm sama je..kalo tajuk menarik..org pasti akan dtg singgah.. :D