ADVERTLETS MENGAMBIL TEMPAT PULA | impianku dalam mimpiku

Tuesday, May 10, 2011

ADVERTLETS MENGAMBIL TEMPAT PULA

Assalamualaikum...

ADVERTLETS... Ko orang perasan x sekarang aku dah xgunakan nuffnang lagi... hehe.. aku saje jerk bagi cik nuffnang aku ni cuti jap... sementara beliau bercuti ni aku gantikan beliau dengan cik ADVERTLETS...


Setakat seminggu aku pakai benda ni aku rasa boleh lah... bukan lah aku bertujuan berblog ni kerana duit... tapi bagi aku benda2 cam ni kalau kita dapat hasilnye kita lagi bertambah semangatkan... so aku pon try la guna ADVERLETS ni..

Apa yang aku perhatikan semenjak aku guna cik ADVERLETS dalam seminggu ni boleh tahan la... hasilnye... 1 minggu ADVERTLETS sama dengan 2 bulan NUFFNANG aku.... hehe.. menarik x... ko orang ape lagi... jom la try ke arah angin baru kan...

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

9 comments:

chii said...

owh..ye ke..menarik2..leh ar try test gak ni

lalink7 said...

alamakk..aku takut nuffnang xgliteri..(eh btul ke ejaan camni)..

nuffnang nye status tuko x?

Eza Ridzwan said...

memula akak boh gak nuffnang..tp otak nie bengong..x paham apa pon!...status dah jadi gliteri ntah apa ntah...teruih buang...skang nie nak try mcm Top gak laa...senang kaa nak tepek iklan tuhh..

KAMIHIDUP said...

masyuklah tu. :)

i l y l i n said...

laaaa....entry ni....ta menarik la perhatian aku topek....ta suke part2 iklan iklan nie..sdg kn iklan tb aku ta suke ...apetah lagi iklan dlm ni...bhahahha :D

Alin Marlini said...

Ala..Top Kak Alin py Nuffnang dah berthun camtu gak..maleh nak layan..nak ngajuk pulak..

b a m b a m ' s said...

ha'ah.. adverlets untung ckit..tp ssh nak cash out..ikot budi bicara dia ar nak kasi cash out or tidak..hehehe

Isteri Encek Bard said...

owh sudah bertukar.. akak yang masih setia... top kalau iklan nie terbaik inform akak eh...

Puan Kutu said...

ok ekk benda nie?nk curang jugaklah.haha..