SEGMEN KHAS AR-RIFKE.COM | PENCARIAN 100 BLOG TOP BLOGGER BARU | impianku dalam mimpiku

Tuesday, May 10, 2011

SEGMEN KHAS AR-RIFKE.COM | PENCARIAN 100 BLOG TOP BLOGGER BARU

Assalamualaikum...

SEGMEN... Aku suka blog ni sebab die banyak mengajar tentang dunia blog... pasal SEO, pasal traffic dan macam2 lagi la.. aku banyak ikut nasihat yang telah diberikan dalam blog ni.. memang rugi la kalau ko orang xjoin segmen ni :)

Aku perhatikan MAIRA QUEEN, PENULIS SENJA, EZZA HANIZA, PEMBAWA WACANA dan ramai lagi sumenye dah menjoinkan diri :)

sape2 nak join leh jerk klik banner yang kat atas ne... :)


1) Berapa lama dah berblogging...

Aku create topimagine.blogspot.com ni pada tahun 2008 ... dan first entry aku adalah pada 15 januari 2011... hehe... saje jerk nak peram lama...... :0 dulu langsung xtau pasal dunia blog ne... tahun jerk baru melibatkan diri :)

2) Kenapa suka berblogging...

Sebab aku bosan kat office ni... hahaha... lagipon aku dapat internet free yang laju dari office sebelahkan... ape lagi, gunalah kesempatan yang diberikan sebaik2 mungkin kan... hehe..

sebab dari dunia blog ni aku dapat kenal dengan ramai orang dari pelbagai golongan masyarakat seperti, para2 ibu, artis, penulis skrip, student, pelajar sekolah, pekerja kerajaan, swasta, cikgu, penganggur dan bermacam2 lagi la... selain tu dapat bertukar2 ilmu kan :)

3) Blog aku mengenai ape?....

Sebenarnye aku masih mencari lagi identiti blog aku... almaklumlah aku ni bagaikan lalang... hanya ikut arah tiupan angin monsun tropika... hehe.. tapi kebanyakan entry aku berkaitan gejala2 remaja la xkire remaja lelaki or pompuan...yang mane idea datang dulu tu, aku sumbat je la dalam entry aku :)

4) Harapan dalam dunia blog...

Semoga kita dalam dunia blog ni sentiasa dapat menjalinkan persahabatan yang mesra dan berkongsi2 ilmu semoga memberi kesejahteraan dalam kehidupan sejagat :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

9 comments:

Tuan Muda Naim II said...

topek mesti top la dah nama pon pon top
Topek Artis?Hawt?

Piasara said...

"hihi..akk pun rasa2 mcm ko la top,tgh mencari identiti blog..tp rasa akk dh jumpa..ko belum yer?terus mencari...harapan kita sama,smga dpt menjalin persahabatan maya,tk nk blogging sbb nk lumba sipa yg femes dn byk folower jer.."

cucu umie said...

incya-Allah bro dapat mencari identit blog bro..haha ayie pon tak thu identit blog ayie..semua ad..BTW, lama sudah blog nie wujud tpy entry frst tahun nie.. lala..

Alin Marlini said...

Hidup Top!!!hehehe

KAMIHIDUP said...

hidup topimagine, wahaa.

CIK TOM said...

menarik..byk betul segmen aried buat..hehee

Puan Kutu said...

aried buat segmen lg ekk...

mOon jOhari said...

wlpn ko xtaw identiti blOg ko,aku lagi la x taw...tapi aku suka je baca blOg ko! ko pakai bOmoh ke?

aried said...

Salam.. thx sebab join.. hehhehe..
terima kasih dan tahniah.. Sebab kamu tersenarai dalam list Top 100 New Blogger..

Teruskan berblogging dan jom enjoy! Hik4x.... :)

p/s: cool gmbar tido kat atas header tu..hehehe