SEGMEN : BLOG REVIEW BY PANDAI KE AQ BERCELOTEH | impianku dalam mimpiku

Sunday, May 1, 2011

SEGMEN : BLOG REVIEW BY PANDAI KE AQ BERCELOTEH

Assalamualaikum...

SEGMEN.. Cik Maira Queen wat segmen... wah... orang dah makin pemes kata kan. mestilah kena wat segmen kan.. tahniah yerk :)

Ok2... nak start join ni.. :)... kalau ko orang pon berminat nak join dan ingin tahu syarat2 nye sila klik banner dibawah ni or link yang telah disediakan yerk :0

http://ctqueen.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-review-by-pandai-ke-aq.html

Aku memang penerjah utama untuk blog "PANDAI KE AQ BERELOTEH NI"... sebelom ni aku pon ada wat segmen bloglist.. cik Maira ada menjoinkan diri.. so, bila die wat segmen, aku mestilah kena join kan...

Pendapat aku tentang blog ni, bagi ok lah... tapi aku nak nasihat kan, jangan la terlampau utamakan urusan2 di Group Blogger Facebook yang disertainye sehingga mengabaikan rakan2 blog yang sejati yerk.. blogwalking tu penting jugak... sory..

Dari segi templete n susunan widget ok la... loading pon xde la berat sangat... hehe.. ok.. semoga succes yerk dalam dunia blog yang penuh mencabar ni... anti dah popular jangan lupa member2 lama yerk :)

nak tag... CIK NANASAHIR yang baru dapat bapak baru tu... :)

Sekian..




IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

4 comments:

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

yang baru dapat bapak baru tu yang tak tahan ayat...heheheh k..insya'allah nana join..tak wajib kan...heheh

nur said...

good luck ye.. shian kene keje..

MaiRa QuEeN said...

tq top...prihatin je...ahhahaha...ye laps nie berubah...tq for da komen..sebab 2 jgak buat segmen nie nk orang komen..

Ini Kisah Tia said...

singgah dari blog Maira ;)

Bila Ku Temu Bahagia