OKAY TAK PICTURE PROFILE AKU YANG BARU NI? | impianku dalam mimpiku

Wednesday, May 25, 2011

OKAY TAK PICTURE PROFILE AKU YANG BARU NI?

Assalamualaikum...

PICTURE PROFILE.... Ko orang perasan tak picture profile aku ni dah berubah... xkire la picture profile blog or facebook kan.. hehe..

Jika sebelom ne picture aku yang bajet hensem dengan memakai baju kemeja dan bergambar di dalam ofice.. tapi sekarang ni hanya picture hitam putih sahaja.. hehe..


Sebenarnye gambar ni dah lama aku letak dalam facebook aku.... daripada komen2 yang aku dapat dari member2 facebook aku ialah:-

*lawa
*kretif
*cam hareemmmm
*kagum
*muka cam mintak penumbuk

Haha.. macam2 kan.. terpulang la kepada masing untuk menilai seni penggambaran dan edit mengedit ni kan... sape2 yang berminat nak picture cam ni gak leh g ke website ini... http://www.yearbookyourself.com/

Sekian...

p/s : entry santai



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

17 comments:

nelly said...

wah ..
berminat ni !

Piah Becok said...

................................
oh. abam emsem.
cam zaman jimi asmara dulu laaaa...
especially tang rambut tu.

terbaru:.download.

Nor Suhaiza said...

wowww...
nsemnyer abg ni...
nk rekemen tok janda dpn umah saya la...
;)

chii said...

klasik nya muka top :D

cucu umie said...

smart ah bro..xad yg lg klasik ker?? heheh

puanbee said...

mcm justin bieber je nih huawawaa

cik azeya said...

nampak begitu berkeyakinan. haha. :)

Miss Tira said...

Hahaha, muka budak skema habis ni.

Penulis Bogel (the naked writer) said...

ni ade bagi pakej ka?
bape u boleh kurang?

MOK&SONS said...

wakakak..tk ble tahan tgk gambar tu..:D

KAMIHIDUP said...

kaki mana nak? kanan ke kiri?

Eza said...

admire tang rambot laaa...hahahaha..

Eza said...

admire tang rambot laaa...hahahaha..

♥Mrs.Eady♥ said...

x tau ape nak ckp kalo biler tgk nak tergelak jek!!hahaahhaa...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

haha... masa nengok gambar ni..terkejut aku.. encik taufiq kah ini?? haha~

Mrs.Yie said...

ni justin bieber kacukan monggolia ni top..hehe :)

lalink7 said...

giler nsem la top..muahahhahahaha..memang muka nak penampo sulungg..hehehe..

tp cool la..nk try gak..hehe