SAYANG MOON JOHARI KETAT-KETAT | impianku dalam mimpiku

Wednesday, May 11, 2011

SAYANG MOON JOHARI KETAT-KETAT

Assalamualaikum....

MOON JOHARI.... hehehe.. kan sebelum ni aku ade wat entry pasal cara-cara nak buang malware kat blog kan.. n kat bawah entry tu aku ada tulis penghargaan kepada yang beritahu pasal malware yang menyerang blog aku tu...

Tapi aku berasa bersalah sangat2 sebab xsenarai kan MOON JOHARI or nama blog nye TENTANG BULAN.. beliau siap wat entry lagi pasal blog aku kena malware tu... hope bulan mengambang ni xkecik ati yerk... minta maaf sangat2... aku xterpersan..

http://tentangboolan.blogspot.com/2011/05/topimagine-dot-blogspot-dan-malware.html

Nak citer siket pasal blog TENTANG BULAN ni... bagi aku blog ne memang sempoi la.. bahasa yang digunakan biasa2 yang senang untuk kita fahami.. xpayah nak pikir-pikir ayat2 yang beliau cuba sampai kan.. memang direct to the point.. Entry2 beliau pon kebanyakannye xde yang panjang2 berjela.. aku suka baca entry2 cm ni.. pendek dan padat...

Pandangan pada sikap tuan blog ni iaitu MOON JOHARI ialah, beliau ne seorang yang rajin blogwalking.... dan xpernah alpa untuk meninggal kan komen kat setiap blog yang beliau lawati tu.. rasenye aku dah kenal awek cun ni pon dah sebulan lebih kut.. xrugi wat beliau jadi kawan tau...

So, ape lagi meh la ramai2 terjah blog beliau dan ramai2 kiter follow beliau ek... :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

18 comments:

kAmi dAn mEreKa said...

ayo, tak tau. haha

KAMIHIDUP said...

sayang top kuat-kuat. wahaaa. :)

mOon jOhari said...

waaa....tacingnyaaaa....meleleh ayaQ idOng aku...waaaa....

awek cun??? mmg genetik keturunan 2...

mmg la sebulan ko kenal aku sebab aku pOng baru sebulan berblOg...

btw...aku syg hang jugak!!!

mykhalis said...

amboi..korang berdua nie.. bersayang depan2..

nelly said...

mesra moon !
=)
macam top ~

puanbee said...

eleh sayang moon cun erk patut ler..kalo akk nih sapa tk pandang sob sob sob haaaa

shahjiehan said...

wah..boleh terjah berrtubi2 klo cam ni..hahah


jom baca dan komen Roman Abramovich kini bersama "Luna" | ! !shahjiehan [dot] com ! !

salam ziarah~

blog-tips-kurus said...

nak cari bulan la lepas ni. oh bulan!

Bigdaddyz said...

hehe.....kelakar2...

chii said...

owh bulan..enggan melayan diri ku lagi..eehe..da mcm yuna la plak :p

Miss Tira said...

Yeaaah, blog Cik Moon. Terbaik :)

Isteri Encek Bard said...

terjah cik moon

Mrs.Yie said...

akak dah bosan dgn malware ni..last2 biarkan mcm tu je..bukannya memberi kesan apa pun :)

puanbee said...

haha singgah mai ni top!!!

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

mcm ne dgn saya???? majuk r....

lalink7 said...

wahhh...bestnyee..bgus nye ilmu dikongsi bersama..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

itulah..dah bbrp hari sy x dtg sini sbb ada malware..sy x tahu nk bagitahu camno..

Puan Kutu said...

takde pun malware.mgkin dah lama tak jenguk top sbb lately sibuk gila.haha..