LELAKI PAKAI BAJU KETAT-KETAT NI GAY??? | impianku dalam mimpiku

Wednesday, May 18, 2011

LELAKI PAKAI BAJU KETAT-KETAT NI GAY???

Assalamualaikum...

GAY... Gay adalah istilah untuk laki-laki yang mengarahkan orientasi seksualnya kepada sesama laki-laki atau disebut juga laki-laki yang mencintai laki-laki baik secara fisik, seksual, emosional ataupun secara spiritual. Mereka juga rata-rata agak memedulikan penampilan, dan sangat memperhatikan apa-apa saja yang terjadi pada pasangannya. Biasanya mereka melakukan hubungan sesama jenis melalui oral seks atau anal seks. Hubungan melalui anal seks disebut juga sodomi. (RUJUK WIKIPEDIA)

sumber dari cik google yang gay :)

Ape yang aku nak bincang kat sini ialah, betul ke kalau lelaki yang pakai baju ketat ni melambang die ni gay.. hehehe.. jeng jeng jeng.... aku dah banyak kali dengar tentang persepsi ni.. :)

Kalau kita g mane2 sekarang memang ramai lelaki yang suka pakai baju ketat2 ni kan... xkire badan tuff ke.... badan sekeping ke... perot maju ke depan ke... bontot maju ke belakang ke... haha.. sume nye xterlepas la nak pakai ketat2 ni... ada yang cakap, ketat2 baru nampak seksi... haha

Memang kadang2 kita nengok ada segelintir bile pakai ketat2 ni nampak cool jerk, tapi ada gak yang segelintirnye len macam jerk kita nengok kan.. cam mintak kaki... hehe... aku pon xtau cm ne nak describe benda ni... :)

Macam aku ni, walaupun badan aku memang tuff, aku malas nak pakai baju ketat2 ni.. takut anti menggangu emosi orang yang melihat aku... hahaha (poyo x ayat aku tu)

K la.. kepada lelaki sila lah ketengahkan pendapat masing2 k dan kepada pompuan yang melihat ni pon silalah lah beri kritikan anda yerk :)

Sekian...

p/s : kalau pompuan pakai ketat2 ni maknanye dieorang ni lesbian la yer :)




IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

34 comments:

deeya said...

abang2 sye suka pkai baju fit taw .. macho katanye . tp sye pun suke tngok laki pkai baju fit .. seksi jer ! HAHA !

Eza said...

geli arrrr tgk lelaki yg pakai shirt melekap kat badan...ketat bagai!...pastu ada plak yg suka pakai shirt jarang..eeeeeeeeeeeeeee....nyampah!...

Mrs.Yie said...

tak semestinya la..habis tu,encik ben tu gay ke?hehehe..cepat gi tanya dia..hihi

Isteri Encek Bard said...

top kalau pakai ketat-ketat mesti seksa.. hahhaha

♥Mrs.Eady♥ said...

beckham suka pakai ketat gak termasuk cristiano ronaldo!ahahaha.. nmpk macho jek..:)

KAMIHIDUP said...

wahaaa, hawau je topik kau ni.

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

BAJU KETAT TAK SEMESTINYE GAY OR LESBIAN...IKUT KESELESAAN SI PEMAKAI LA..KALU NANA, NANA TAK SUKA KETAT2 PAKAI BJ...TUNANG NANA PERNAH PAKAI BJ KETAT SEKALI..PEH!!! TERGONCANG IMAN SEKEJAP..DA LA BADAN TAFF...TAPI..SEKALI TU JE LA DIA PAKAI...TAK MAU ORG LAIN TERGODA..AHAKS...LELAKI SEJATI OK...

Nur Hawa Mohd Zin said...

laki pakai baju ketat dan badan sasa = macho

mykhalis said...

Khalis takkan pakai baju ketata..dan tak suka orang laki pakai ketat.. shah rukh khan je leh terima..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pompuan pakai baju ketat seksa aku tengoknya..kalau lelaki pakai baju ketat..bergantunglah..kalau badan tough..molekla..kalau x geli jugak nengoknya..husband aku pon salu kutuk laki pakai baju ketat..hehe..dia jeles kowt..

nazirah said...

pompuan kai bju ketat-ketat lesbian? oh no tidak sama sekali .. hehe.. tak taw la.. huhu ;)

~nsar~ said...

memandangkan zaman sekarang dah tersangat la fofular pasal si gay gay ni kan.. sy sampai tahap takleh tengok lelaki tangkap gambar berdua.. pastu tak leh tengok lelaki dok berdua atas kerusi kat park tu.. tak leh tengok lelaki pakai subang sebelah.. semua sy kata gay.. aiyak..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmm..xjugak.. adik moon tu..suka je pakai baju ketat2.. dia kata nampak body baru laa awek nak usha lama2..hahaha..

kucing said...

saya ketat(jgan pikir lucah)..
tp sy bkan gay

Farhana Jafri said...

tak prnah lax pk cmtu.. tp laki nmpak macho pkai baju fit depends on bdan dy gax.. klau bdan tough, xmacho sgt.. bdn yg sdang2 nmpak hndsome pkai bju ketat.. pndang xbrkelip.. hik3

jemput singgah ANASAURUS :)

Anonymous said...

pndgn msing2..papepun,ak ske bju yg fit..tp xda la smpai mlekap kt bdn..yg pnting, tunang ak ske ak pkai bju fit.baru la trserlah ketaffan bdn ak ni + lengan yg muscle..huahuahua..syahmi

sYafIk-wAy said...

ben ashaari dan zuhry darkbatman cmne ? aiyookk

no_answer said...

tak sume gay kalau pakai baju fit :)

EZAN IDMA said...

suke tgok laki pakai baju ketat kalo badan die tuff. slrrrppp ;p haha

EZAN IDMA said...

suke tgok laki pakai baju ketat kalo badan die tuff. slrrrppp ;p haha

EZAN IDMA said...

suke tgok laki pakai baju ketat kalo badan die tuff. slrrrppp ;p haha

EZAN IDMA said...

suke tgok laki pakai baju ketat kalo badan die tuff. slrrrppp ;p haha

EZAN IDMA said...

suke tgok laki pakai baju ketat kalo badan die tuff. slrrrppp ;p haha

Razil Tahir said...

xpakai baju ketat sbb kurus sgt...
pakai baju XS kang nampak bnde lain plak kang.. nak rukuk kang tak sah plak solat...

xper la.. kalau nak pakai..pakai la... yg penting niat kena betul.. kalau nak mununjukkan badan yang sasa, kan tak elok menunjuk2... hahahahah.. org dulu2 tunjuk2 harta, org skrg tunjuk2 badan... elok lah.. hhohoho

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

apesla ezan adma ni komen banyak kali.. "slurrrrrp" sangat ke nengok laki pakai baju ketat2 ni.. hahahaha

DanieL AdiE said...

Nonsense!!

Azlan The Type Writer said...

kalo laki badan yang dah memang dah sasa, kalau pakai baju yang kecil satu saiz(contoh XL ke L) tak apa rasanya. barulah nampak....wah~~~~
korang pon faham kan....
hehehehehehehe~~~~
tapi kalau perempuan pakai ketat, sorry la ye....
saya tentang habis-habisan!!!!!!!
nampak aurat~~~
laki kalau ketat tak nampak aurat~~
hehehehehehe~~~
bangga jadi lelaki...
weeee~~~~~~

post terbaru :

http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/05/debaran-semakan-keputusan-pspm-2.html

Shaherah said...

shera suka lelaki pakai baju ketat2.. tak kira lar tuff ke tak.. nampak smart..

bayangkan lar kalau pakai baju yg line baju kat bahu tu jatuh.. tak best kan.. mcm hodoh jek..

hanim azhari said...

emm...geli la aku tgk laki pki bju ketat

shereena said...

depends ngan c pemakai la..klu ensem pkai apa pon tetap smrt.hahaha

mushroom said...

dorang saje pakai baju fit sebab nak tunjuk badan yang taf tu

Azham Vosovic said...

so maknanya ramai pompuan lesbian lah? hehehehe

Ahmad Haziq Azlan said...

selepas setahun , datang komen entri ni lagi

kenapa gambar tu pegang puting?
sogay~~~~~~~

Anonymous said...

actually, xde msalah pon laki pakai baju fit.. sbb fit tu kn mksud die mcm ngam2, tp xde la melekap sgt smpai trlampau bonjol2.. aq sendiri suke pkai bju fit, sbb nmpak smart n bler build up your konfiden.. tp tgk gak la, jgn la body x sberapa tp tetap nk fit2 bagai.. ahaha..