MINUM AIR CAMPUR NGAN AIR LIUR | impianku dalam mimpiku

Friday, May 20, 2011

MINUM AIR CAMPUR NGAN AIR LIUR

Assalamualaikum...

AIR LIUR... adakah itu satu daripada cara untuk menyihatkan tubuh badan.. perghhh.. xsanggup aku... sebenarnye ini adalah satu kes penganiayaan yang pernah aku ternampak.. :)

Ko orang pernah dok asrama pada zaman sekolah dulu?... pernah jadi senior?..... pernah jadi junior?..... sape pernah mengalaminye mesti mengetahui tentang aktiviti raging meraging ni kan.. kalau xde raging xbest la dunia asrama ni kan :)

Mesti ko orang terpikir pasal senior raging junior supaya minum air campur air liurkan... ni bukan pasal tu derrr.... ini adalah raging secara halus yang dilakukan oleh junior terhadap senior.. :) Kepada yang xtau meh aku bg tau k :)


Senior xpayah lah nak tunjuk ko orang ni brader2 nak suruh budak junior g amek air or makanan kat dewan makan sekolah yerk.. memang kadang2 budak2 ni ikot arahan ko orang.. tapi ko orang tau ke ape yang dieorang wat kat air or makanan ko orang tu.... ko orang sedap je santal santapan yang dieorang bawak tu..

Dulu kat sekolah aku, member aku pernah ludah dalam air minuman yang senior suruh amek sebab geram punye pasal... adakah member aku ni jahat?... so senior xjahat la mengarah sini mengarah sana :) ... belom lagi pasal makanan yang yang dicampur "lauk pauk" tu kan.. lu pikir la sendiri der.....

Kepada budak2 yang baru nak merasa jadi senior pikir2 la yer... nak raging pon biar la raging cara yang budak2 junior ne xleh kena kn kita blek... contohnye, suruh dieorang nyanyi lagu negaraku kat tengah padang ke, jalan itik ke, pumping sebelah tangan ke dan sebaginye yerk :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

24 comments:

Mrs.Yie said...

ish..apa ni..main air2 liur lak..melampau btl la..apa pun x boleh..

Fadzli Amir said...

Aku penah raging junior duduk dalam loker ramai2..hehehe...tak kena minum air liur pun....

Tuan Muda Naim said...

x ada nilai murni langsung

fRaMe+LenSeS said...

hohoo.. ngeri bro.. ahahahha

deeya said...

bhahaha ! ade sorang kawan pernah buat macam nie .. senior tu suruh junior beli mee goreng dngan air coke tapi dia cume bagi wet doploh sen jerp . junior t'pkse guna duit smpanan dia .. lepas tu dia ludah kat air coke senior tu . hamekkaw !! sodap ??!

Ujang9897 said...

gambar kau tu kluar air liur time layan blue bro..hahahah


argh...senior nak buli gua lawan jer dulu..hahaha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak pernah terbaca kat satu blog kisah dia camnilah..dia geram kena ragging dia ludah dlm air teh senior dia..

hawiz said...

eeee......jijik..geli ..kotor...nk muntah aku..demmmm...!!

Nurul Afifah said...

idea bagus ni..

lalink7 said...

benci betul dengan kes buli macam niee..gerammm jee..

KAMIHIDUP said...

terasa. :)

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

yerkkkkkk!!!

grOundnUt said...

sangat jijik!tapi tu la dunia asrama...belum lagi duduk duni perhotelan kan?najis or kahak pon dorang taruk..sebab byk customer fassy...jgn tak tahu yer..^^'

Liena Cutez said...

geli...cm nak muntah bace ni :-s

Hafriz Mohamad said...

huhu.. btul2.
nk ragging pn brpada2 la..
cer try bt yg ilmiah ckit. mgkin agak kasar, tp brmanfaat utk mase depan.

Penulis Bogel (the naked writer) said...

oh, suroh bdk junior amikkan makanan kt dewan mkn tu habit aku doh...ahh, tidakkk

mykhalis said...

wahahha..memang dulu aku wat benda nie..berani dia buli anak guru disiplin??

qamarguyz said...

salam ziarah..
hahaAa..
baik punye idea!
rencah hidup di h0stel, biase la..
tapi skil ni tak pernah tahu plk =)

Piasara said...

"eeeeeeeeeeeee,geli geleman akk dgr..dan2 tu teringat ank bujang akk kt asrama,mintak simpang.."

nabilah_2908 said...

eeeuuuu......nasib baik dah makan...kalau tak..mau loya...hehehe... ;)

puanbee said...

weekk geli ! baca sikit je

Miss Tira said...

Buat apa nak ragging-ragging ni semua. Tidak boleh ke kita hidup saling hormat menghormati antara satu sama lain. Senior atau junior kita semua sama je. Masing-masing mempunyai nawaitu ingin menuntut ilmu. Ini semua menjadikan api dendam dan kemarahan. Hapuskan perkara-perkara macam ini. Kita bukan askar yang mempunyai sistem ragging begini. Kita orang awam yang mempunyai hak masing-masing.

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

eu.. xsenonoh betul prangai org zaman sekarang nie

**YaNa YassiN** said...

eeeee,... x sanggup nyerrr