SENANG GILER CHELSEALONA TITIK MAN UTD | impianku dalam mimpiku

Sunday, May 29, 2011

SENANG GILER CHELSEALONA TITIK MAN UTD

Assalamualaikum....

CHAMPION LEAGUE... ini adalah perlawanan terakhir untuk season kali ini... menyaksikan pasukan terhandal diabad ini iaitu CHELSEALONA menentang pasukan cap ayam iaitu Man Utd...


Memang dari awal2 lagi aku memang dah jangka la CHELSEALONA ni cnfirm dapat "makan" nye la pasukan cikai ni... hahaha...3-1 die sumbat kan.. tu pon goal dari muka gangster ronney tu seakan2 nampak offside pada mulanye kan.. :)... xpe la.. bagi la sebiji sebagai saguhatikan... :)

Kita tunggu je la lepas ni kan... memang banyak la luahan ketidakpuas hatian dari kalan fan2 man utd.. anti ada la cakap refree berat sebelah lah... player CHELSEALONA kuat berlakon la... sepatutnye man utd dapat penalti la... macam2 la.. biasa la.. dah kalah macam2 lak peel nye kan.. hahaha

Apa-apa match malam tadi memang hebat la.. jaringan yang paling aku suka ialah jaringan dari david villa.. memang smart ar... jaringan cam tu la yang selalu aku wat kalau men bola ngan member2... :).. meh kita layan jaringan dari david villa tu k..


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

9 comments:

amir aizat said...

yuhoo MU kalah jugak!

mykhalis said...

pertama

pasukan cap ayam ni dah mengayamkan si pondan chelsea

kedua
chelselona?? nampak snagat tak malu!!

ketiga
kami ke final 3 kali dalam tempoh 4 tahun..chelsea ada?? barca ada??

keempat
chelsea ada piala apa tahun nie??ermmm ermmm

cucu umie said...

idk mungkin MU kalah bro..tidak percaya..hahaah

Nur Hawa Mohd Zin said...

3-1 bai...huhuhu...

NARDtheNERD said...

apahal chelsealona plak?..
mmg MU kalah..
tp lu tak berpijak dibumi nyata bhai..

haha. :P

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

MU KALAH...HAHAHHAH NASIB BAIK AKU TAK MINAT BOLA...

cik azeya said...

bila musim bola.. entri pon pasal bola. haha

saye sokong zimbabwe! hee

kAmi dAn mEreKa said...

haha, semalam tengok majalah 3 je, :)

Eza said...

hahahahaa..padan muka Man U...seharian abe Mot kena gelak dgn akak...tadah tinga jelah...hahahahaha..