LELAKI PAKAI KETAT-KETAT BUKAN GAY LA, TAPI SEKSI | impianku dalam mimpiku

Wednesday, May 18, 2011

LELAKI PAKAI KETAT-KETAT BUKAN GAY LA, TAPI SEKSI

Assalamualaikum...

SEKSI.... entry sebelum ni LELAKI PAKAI BAJU KETAT NI GAY??? ... hehe.. ramai gak yang menyangkalnye.. bukan aku yang cakap lelaki suka pakai bj ketat2 ni gay... tapi ramai yang cakap cm tu.. tu yang aku minta pendapat ko orang ... :)

Kebanyakannye mengatakan lelaki yang pakai baju ketat2 ni nampak lebih seksi... tang mana yang seksinye yer... nak kata nampak bentuk "barang" xde la kn... leper jer... nasi lemak 0.5 sen.. eh ape aku merepek ni... etika berblog kena jaga kn.. sory2 yerk .....

sumber gambar dari pakcik google yang x gay tapi seksi :)

aku lelaki normal.. so mane la aku tau keseksian seorang lelaki cm ne kan dari pandangan wanita... hehehe.. so kiranye yang suka pakai baju ketat2 ni bukan gay la yerk.. ni sume gara-gara persatuan gay2 sedunianye la wujudnye persepsi cm ni... antara trademark dieorang pakai baju ketat... :)

Tapi bagi aku, lelaki yang mempunyai bentuk badan yang menarik sesuai kut pakai baju ketat2 ni, tapi kalau yang obesiti sebab makan banyak nasi lemak mase kat sekolah dulu perlu pikir dua kali nak berfesyen fit ni. lebih sesuai berfesyen hopperz kut :).. sebab tu aku selalu pikir dua kali... hahaha.....

btw.... kita sebagai umat islam dilarang untuk bermegah2 dengan kelebihan masing dan batas2 aurat kita juga perlu dijagakan... Sesungguhnye daripada DIA kita datang, dan kepada DIA jugalah kita kembali...

Sekian...

p/s : jangan menilai orang yang menasihat, menilai apa yang dinasihatkan :)



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

31 comments:

Fathiah Hamim said...

lelaki pakai baju ketat metrosexual.

Eza said...

sexy???...eeeeeeeeeeee....geli!!!

Khairul Antasha said...

hehehe... xsmpat nk komen entry sblm ni...


jgn pakai ketat sgt... :p

cik ayin said...

tak payah la pakai ketat2..burok rupanya...hahaa

b a m b a m ' s said...

6 pax pakai seksi lar gak..nie kalau 1 pax jek..hahahah..buncit jek nmpk..seksa lar gak org len tgk..bukan seksi dah! :D

Tuan Muda Naim said...

seksi eh...nnt aq try pakai wkakakakakaka

d_tieah said...

Tapi segelintir lelaki body ketaq2, pakai ketat2 ni gay owh.. Cuba cari dlm fb.. Gambar profile dorang mesti tak pakai baju.. Kawan dlm fb pun sama camtu jugak.. Ermmm, gay lah tu..

Entry Terbaru : Usop Wilcha Nak Jadi DJ Radio???

deeya said...

seksi itu menawan la .. bhahaha !

Almade Nespesor said...

abang aku pakai baju ketat. seb baik x gay..

hawiz said...

bkn gay la..tp metroseksual..apela ko nie topek..hehe.....
cehh..tau2 jer trademark percatuan gay sedunia..cam haram jer ayat ko tuh..wahahaha..sengal!..

rebecca melessa said...

still nampak gay kalo pakai ketat T____T

Miss Tira said...

Err kalau wanita pakai baju ketat boleh menibulkan rasa berahi kaum lelaki dan menghasilkan dosa. Kalau lelaki pakai baju ketat pula bagaimana? Wanita pun ada nafsu jugakan. Huuu..

KAMIHIDUP said...

mungkin dia berjimat, tu yang tak beli baju, pakai baju yang beli masa darjah dua dulu. :) mungkinlah, haaa.

nabilah_2908 said...

oh...bukan Gay yer bila pakai baju ketat2...huhu...

lelaki pun dah nak jadi macam perempuan kan...pakai baju ketat2 nk tunjuk body...haih..mcm2 ragam manusia akhir zaman ni..

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

i like.....heheh

kAmi dAn mEreKa said...

kalau pakai baju ketat, pastu nampak kebuncitannya, erk! memang geli la nak tengok, hehe

nelly said...

selalu gak nampak lelaki pakai ketat2 ..
dalam fikiran dah fikir ..
badan tegap sangat ke ??
sampai tak muat bju ? hehehehe

✿ gadis biasa ✿ said...

@tuan blog
picha attached tu menunjukkan lelaki seksi bagi wanita.heeee~~

TeAqArH said...

tang mana yg sexi??euwwww...
ce pkai smart casual..kan sedap mata memandang

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

tq sudi singgah kat blog BSB...so lelaki pakai ketat2 nie bagi akak seksi Uuuu..

hanim azhari said...

selekeh je dow..geli aku pki bju longgar2 je da la gedik tol :p

cik azeya said...

laki pakai baju ketat kdg2 nmpak kool. tp xpayah ketat sampai tak le nak bernafas. wohoo

puanbee said...

tak suka tak suka ..wah entri top main lama makin panas nih

Ezay Hadry said...

haha tapi kalau boleh elakkan la...seksi tang mane taktau la...hahaha

afiqazizan said...

tu dia..cristiano ronaldo..haha.

shafiq said...

Metrosexsual..
Tetapi lelaki xbolh pkai ketat jgk sbb bolh rosakan alat..

vampire's lovex said...

gay ramai pakai bju ketat sebab tu org yg pkai bju ketat kena cop gay..kerana susu setitik,rosak susu sebelanga

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

it's all depend on the person itself bagaimana menilai dan mengiakan sejauh mana fikiran dan sudut pandangan mereka dlm sesuatu fashion tersebut. and gay=baju ketat? hahahaha. banyak jugak yg baju longgar gay klu di eropah;) how was it?

shereena said...

x sexy pon..hahah..ska lagi tgok lelaki pkai bju t-shirt biasa n jeans..nmpak sempoi je.

mOon jOhari said...

x kisah pOng...jangan busuk dah la...

gstringboy said...

its just fashion..not sexuality..