CHELSEA MENUJU KE ARAH JUARA EPL 2010/2011 | impianku dalam mimpiku

Monday, May 2, 2011

CHELSEA MENUJU KE ARAH JUARA EPL 2010/2011

Assalamualaikum...

JUARA.. dah lama aku xwat entry pasal dunia sukan kan... tapi nak xnak kali mesti kna wat gak.. sebab.............. sinar2 siapa juara EPL tahun ni semakin kelihatan.... team ape lagi kalau bukan chelsea kan.... hahaha

Sebelum itu, aku sebagai "pemilik" bersama dengan Abrahamovic ingin mengucap kan ribuan terima kasih kepada Arsene Wenger serta anak buah nye kerana telah berkerja keras untuk mengalahkan anak2 buah Alex Furgeson ye... tahniah diucapkan kepada peminat hardcore Arsenal, Kak Eza Ridzwan...

cam siot jerk muka ferdinand.....

Walaupun sekarang ni MU ngah leading 3 mata, bagi chelsea benda ni celah gigi je la.. tunggu la 8 may ni anti... bertembungan CHELSEA - MU... bper biji la Torres dan Drogba nak sumbat ke muka Van De Sar ek... Harap2 dieorang ni bertimbang rasa la yerk.. cukup lah sekadar sorang dua biji jerk... kalau terlampau banyak, ini akan menjatuh kan maruah MU sebagai bekas juara... :)

Arsenal???? wat pe nak cter pasal Arsenal lagi kan.. rasenye2 team ni dah leh terkeluar dalam perebutan kejuaraan... walaupun dalam kiraan matematiknye, pasukan ni masih berpeluang, tapi dengan barisan2 pemain2 nye yang kebanyakannye lom baligh tu, rasenye memang belum cukup bersedia untuk bergelar juara kan.... :)

Ok.. cam good2 lak aku ni nak cter pasal benda ni kan.. kalau team yang aku sokong tu menang pon, ape yang aku dapat.. haha.. tapi ingatlah, sukan ni dapat mengerat silaturrahim sesama kita.. kalah menang adat pertandingan... kalau chelsea menang anti, janganlah cakap pengadil berat sebelah la, pemain chelsea kuat berlakon la, menang sebab nasib la... ko orang kena terima je la hakikat tu yerk anti :)

Sekian....



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

9 comments:

Tuan Muda Naim said...

majulah liverpool utk epl

mykhalis said...

panjang nafsu orang chelsea rupenye.. yerla..kalau miss liga dah takde piala dah.. hehe.. hari ni khalis tetap berbangga memakai jersey MU

Nur Hawa Mohd Zin said...

tapi semalam MU kalah...0-1..liverpool menang 3-0..heheheh

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

alamakkk...tak melayan ar bola2 neyhh, indsutan bleh arr. heheh :p

Cik Bunga bukak langkah neyh, jage2 haaa... adehh, dehhh

Dilla Nur said...

err...x minat bola sgt..hehe... :P

lawatan terakhir dari dillanur.blogspot.com...

selamat tinggal sahabat yg baik... :)

terima kasih sahabat... :)

KAMIHIDUP said...

memang chelsea terbaik. :)

afiqazizan said...

kalau chelsea jadi juara liga epl 2010/2011 confirm torres tak menyesal berpindah ke kelab chelsea..huhu.

Eza Ridzwan said...

x kesah laa menang ke, kalah ke, jadi jora ke, tercorot ke..janji man u kalah di kaki arsenal...cukop meluat dgn Man U!!!...janji, bkn Man U jora EPL this season...The Blues memg ada chance to be the champion...yeahh!!!...

Puan Kutu said...

tak minat bola..:p