MAHARAJA LAWAK MINGGU 7 - JOZAN TERBAIK | impianku dalam mimpiku

Saturday, May 14, 2011

MAHARAJA LAWAK MINGGU 7 - JOZAN TERBAIK

Assalamualaikum....

JOZAN.... aku memang jenis jarang2 nengok tv.. tapi aku xpernah miss ar nengok mahrajalawak kat youtube k.. 2 kumpulan yang paling aku minat.... sepah dan Jozan..... Tapi minggu ni Jozan Memang terbaiklah... hehehe.. Meh kita gelak cam orang sengal jap :)






Jozan memang terbaekkkkk....

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

15 comments:

cik ayin said...

hahahah..lucu

pRiNCe said...

nice entry...lme prince tak blogwalking ni...:)
lepas ni boleh la prince singgah blog ni selalu..:)

Mrs.Yie said...

jambu best.. :)

Yan said...

akak suka jambu...

chii said...

mmg terbaik dr jozan..dorang sgt kreatif...

x membosankan..

jia said...

suka suka suka!
ops.. emosi terlebih.. haha

puanbee said...

akk rasa minggu ni jambu terbaik ekekek saja je bg top hangin!

shereena said...

minggu2 sy buka utube tengok jozan je.hoho..dorg best!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

apesla yang ramai minat jambu ni.. dieorang bukannye jambu pon... haha

Miss Tira said...

Kesian Nabil.. Drop sikit persembahan dia minggu ni. Jozan buat magik guna pampers. Haha.

nik rosmawati said...

akak suka jambu, jozan dan sepah..hehe

Mrs.Yie said...

suka jambu gak walau mcm mana pu..hahaha :)

cik azeya said...

jozan best. (:

HajarRasdi [BdkKck] said...

JOZAN mmg best!!!! tapi JAMBU semakin menyerlah..

tia @ Ini Kisah Tia said...

ni macam ala-ala gamarjobat gitu . cuba try cari kat youtube , memang lawak habislah ;)