DUNIA BLOG MEMBUATKAN SOSIAL BERSAMA RAKAN TERBATAS??? | impianku dalam mimpiku

Thursday, May 19, 2011

DUNIA BLOG MEMBUATKAN SOSIAL BERSAMA RAKAN TERBATAS???

Assalamualaikum...

SOSIAL... betol ke bile kita dah aktif dengan dunia blog, sosial kita bersama rakan2 terutamanya dengan rakan-rakan yang tiada blog akan terbatas???

Bagi aku gejala ini xkan berlaku.. sebab bagi jadual harian aku pon, aku berblog ni biasanye pada waktu aku bekerja.. ini bermakna aku akan curi tulang untuk berblog :) dan akan aktif brblog balik pada waktu malam sebelom tido :)

gambar hiasan dari uncle google :)

Ini juga disebabkan jadual harian aku yang ketat yang itu pagi kerja ofice, dan malam partime di Giant Hypermarket...

SO, kalau dah cm ni, bile lak waktu aku bersosial bersama rakan2????... biasanya dalam seminggu tu adalah 2 3 kali aku bersosial... bile hujung minggu lepak ngan member2 kat kedai mamak ke kn sambil mengumpat.. n ari selasa or rabu g beriadah men badminton or futsal... sume nye dilakukan pada tengah malam... xpon beriadah dalam bilik sendiri je kn :)

Tercetus nye idea untuk aku wat entry ne adalah kerana aku telah "ditembak" oleh salah sorang ahli KAMIHIDUP.BLOGSPOT yang mengatakan aku kurang bersosial semenjak aku join dunia blog ni.... hahaha.. sebenarnye aku segan nak lepak2 ngan KAMIHIDUP sebab dieorang ni xlama lagi bakal mengalahkan OH! MEDIA.. :) harap KAMIHIDUP faham yerk :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

20 comments:

mushroom said...

berblog lagi best dari lepak2 dgn member..pada pendapat saya

♥Mrs.Eady♥ said...

biase update entry sambil breakfast pagi...sebelah mkn sebelah terkial-kial menaip...

ptg baru BW..mlm lgsg x buka pc!huhuhu..

KAMIHIDUP said...

apa ni? nak jahanamkan KAMI eh? jom lepak malam ni, nak seligi kepala kau. :)

KAMIHIDUP said...

ada benda yang salah kat entri kau ni top. wahaaaaa.

TeAqArH said...

uiks..yaka?? x kot...
berblogging time ada masa n idea ja..
sbb sibuk la..x mmpu nk update selalu..
so msih bersosial kt luar

cik ayin said...

berblogging lagi best dari melepak..huahaha

lalink7 said...

bersosial perlu juga...berblog pun ok juga..hehee..seimbangkan baru hati bahagia..

hawiz said...

bkn ko slalu bersosial kt pesbuk ker?>.ok la tuh..gambar xley blah..muahaha

...:i'm ezza haniza:.... said...

ko buat dua keje ?

weeehuuu,hai boleh sy dapat no public phone yang bedekatan tak ?hahahaa

:*

Tuan Muda Naim said...

tabik spring kt topek sbg blogger yg serba boleh...terbaik dari sweden

puanbee said...

ehee geng ke ?

syrupmasin said...

terbatas ta kot???..haha..bole je lagi bertepuk tampar degn kawan2 :D

vampire's lovex said...

berblog untk suka-suka je,xde nye sampai hdup kat dunia realiti pon terganggu..ye dak?

tampor tampor je kamihidup tuu..haha

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak juga...heheh...

cucu umie said...

ayie okay shje..setiap malam jalan juga ngn mber sebb kiteorng kan pljar..so, tak terase sgt, siang biase ah memang bersama dalam kelas n then malam jer jrng brsama sebb bz..blogwalking tetap akan berlngsung..huhuhuhu

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...terima kasih

Ecah Ecot said...

balance..huhu...rasenye xde la t'lalu t'batas ngn kawan2 sbb x obsess blog sgt..hehe

Miss Tira said...

Lepak kedai mamak bawa je laptop sekali. Hehe.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak lak update n BW sikit pagi lepas sidai kain sebelum masak lunch..ptg baru BW..kalau x kerana blog akak mmg takda gi lepak ngn kawan pon..

**YaNa YassiN** said...

kena lah pandai2 bahagi masa,... blog dan dunia realitii kena seimbang,.. kan,. kan,.. kan,..