BARU SATU HARI BLOGSPOT PROBLEM, SEMUA DAH MEROYAN | impianku dalam mimpiku

Saturday, May 14, 2011

BARU SATU HARI BLOGSPOT PROBLEM, SEMUA DAH MEROYAN

Assalamualaikum...

BLOGSPOT.. hahaha.. amacam perasaan ko orang semalam bile blogspot wat pasal... haha... ape yang aku perhatikan sume pengguna blogspot dah meroyan semalam kan... ramai giler yang wat tunjuk perasaan kat facebook semalam... haha..

sebenarnye masalah ni dah start sejak kelmarin lagi kan... tapi semalam btol2 satu hari suntuk die punye "under construction".. hahaha.. mati kutu sume blogger tegar kan bile xdapat update entry n komen entry orang len....

Pengguna2 wordprees aku rase xde masalah kut.. tapi ko orang nak berlagak cam ne pon duni blog ni xkan meriah tanpa pengguna blogspot kan, sebab majoriti blogger kat malaysia ni menggunakan blogspot :)

Tapi alhamdulillah lah bile bukak2 blog ari ni dah leh sign in.. tapi nak kata happy xde la happy sangat.. ngan sume komen2 dalam 2 entry terakhir aku telah dimakan oleh blogspot ni.... kalau blogspot ni manusia, dah lama aku nak lempang bontot die...

Apa-apa pon, ape yang aku nampak, blog ni mempengaruhi jugak la kehidupan seseorang kan... ia juga melibatkan mental dan emosi seseorang.... hahaha.. aku pasti ari ni confirm banyak giler yang wat entry cam aku ni kan.. :).. majulah blogger untuk negara...

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

16 comments:

cucu umie said...

memanglh bro, bayangkan satu hari xley nak comments..dah okay nie pon ad entry yg hilng tpy dpt blik and then comments juga hilng..xdpt nak kesan blik sape yg komen..huhu lepas nie boleh update sampai lebam..ahaha

SyedGraphiX said...

aku sedikit bengang laa bila komen aku semua hilang .grrr T_T

chii said...

baru satu hari..chii yg berhari2 x leh nk masuk sebab malware lg la..ywuwuw...

tp skrg ni da ok..alhamdulillah..ehehe..

forever love said...

hihihi... takde pun,, relex je.. sebab atq punya komen takde la hebat sangat.. haha

nabilah_2908 said...

hahahaha...setuju la dgn entri ni...

mati kutu di buatnya.... :)

hari ni....lega dah..bila semuanya ok....bab komen tu sedih gak..tp ok lah...sekurang-kurangnya entri terakhir tu tak kena makan.. :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

entri kakak yg last pun hilang..x sedih sgt..yg sedih sbb sayang komen kawan² utk entri tu..wuwuwuwu..nanges jap..

Khairul Antasha said...

syg kat komen kwn2 yg hilang tu.. kalo blogger.com problem lagi..layan ler Tumblr.com.. syok juga lepak situ sambil minum sirap..haha

Abuya Hayat said...

ader jugak pekdah nyer blogspot down...
Terhangit:Bloogspot brokedown

zu said...

patutla..tak sedar pun rupenye blogspot meroyan. ingat zu nye je tak leh log in

Miss Tira said...

Agak-agak apa yang blogspot naik tarafkan ye. Huhu..

Mrs.Yie said...

:)

ABU said...

lempang bontot..keh keh..aku sokong, lempang je kalau buat hal lgi..

puanbee said...

ahaa akk pulak malas buat entri ni

Liena Cutez said...

cuak gler dbwatnye masa blogspot buat hal..huhu

shereena said...

ape nie men lempang2 bontot.hahahaa
sy mmg malas nak update so keadaan kemarin x bg effect pon ngn sy.hekhekhek..nampak beno malas en.

btw,lama x lawat top,how are u?^^

Puan Kutu said...

bengang jugak tp amik inisiatif menyibuk kt wall fb kengkawan.haha...