REVIEW : HUSNALALINK.BLOGSPOT.COM | impianku dalam mimpiku

Thursday, May 26, 2011

REVIEW : HUSNALALINK.BLOGSPOT.COM

Assalamualaikum...

REVIEW.... Ari ni aku nak review seorang blogger ni.. blog beliau diberi nama LIFE IS A WORD... beliau ni boleh dikatakan selalu juga la jengok2 n tinggalkan komen kat blog aku ni... bagi aku, beliau ne seorang yang periang dan selalu komen2 nya cukup bernas dan bukannye komen kosong :)

http://husnalalink.blogspot.com/


beliau ni adalah antara peminat fanatik sebuah pasukan cikai2 di EPL iaitu Manchester United.... Sebab itu beliau agak berlagak ngan aku sebab team cikai die dapat mengalah team feveret aku iaitu CHELSEA... :)

Untuk blog die lak, ape yang aku nampak blog beliau same cam blog aku gak... lom ade identiti sendiri... hehe.. hentam je apa yang terlintas dalam otak... walaubagaimanapun, setiap entry2 beliau bagi aku cukup menarik lah... Cume aku nak nasihat kan supaya buang la badge MU kat tepi tu.. wat buruk blog jerk :)

So, ape lagi kawan2.. mai la kita ramai2 terjah blog beliau k sebab xrugi untuk kita wat beliau sebagai kawan.. rase aku beliau ni dah berumur kut.. so kita leh pangil beliau kakak or makcik ke :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

6 comments:

p!q4h b@guss said...

chelsea kot pasukan cikai... MU yg zaman berzaman pun maintain hebattt

Puan Kutu said...

wah makcik!hahaha

nina bobok said...

tak banyak blogger yang bagi komen membina kebanyakan blogger komen nak hypo je. tuan x kiut pun cakap comel lote bodek2 aiiissshhhhh



nina bobok
i dare myself to become extraordinary nina bobok.

p/s: napa letak gambar tido?
impian hanya kekal impian kalau kita x berani terjaga semasa mengimpikannya.

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

Blog nana da direview kan...huhu

cucu umie said...

okay jom pergi terjah sama2..btw, xyah ah suh buang badge MU tu..memang dh smart dh..haha

lalink7 said...

MAKCIK??? Sentapp ok..!!

amboii..kemain suh buang yee..tunggu 28hb niee..if MAN U menang memang takkan buang sampai biler2 lah..hehe

thank you for this entri top..hehehe..

do support MAN U tomorrow ok..hahahaha..tak rugi pape punn..hehehe