PERBEZAAN LELAKI DAN PEREMPUAN DALAM MENILAI WARNA | impianku dalam mimpiku

Monday, March 26, 2012

PERBEZAAN LELAKI DAN PEREMPUAN DALAM MENILAI WARNA

Assalamualaikum...

WARNA.. betulkah perempuan ni begitu teliti dalam aspek menilai warna... hehehe.. ni aku jmpe gambar ni pon kt google :)


sumber google :)


Almaklumlah, sekarang ni idea untuk menulis memang berkurangan... so entry2 cam ni je la yang aku mampu :)

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

17 comments:

Anum said...

saya setuju

cik sakdi said...

hahaha mmg teliti gak. tgok jela pompuan pakai baju mcm2 kaler.tdung pon mcm2 ada. lelaki kalu beli tie ada basic colour je. match ala kadar je ngan kemeja dia.hahah

:: Mrs.Eady :: said...

setuju!heheheh..

Lya Colours said...

aku suka purple !

Mama Ema said...

perempuan memang suka kaler lembut saja

mizzkechique said...

setuju!!! => rujuk diri sendiri.. hehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

haah..mmg btol pon.. hehe

Fathiah Hamim said...

tak tau pun nama kebanyakan colour kat atas tuh hehe

LydSunshine said...

Ada jugak pompuan yg menilai warna sama mcm lelaki kat atas tu iaitu akakkkkk... hehehe.

kocix! said...

kalo ade mksud ntuk stiap wane tu kan best..hehe
mmg pompuan detail bab2 kaler nih..
setujiu!

grOundnUt said...

AKu hari² tengok kaler dalam kartun aku...dah muntah sabun dah ni..O.o

Ca Cik Duyung said...

i love purple! :p

ca xtau lak nama2 tu.. hihi

Alin Marlini said...

dah namanyer pompuankan....

wahida said...

itu maksudnya perempuan sgt teliti dan lebih fokus...ahaks...

dhiera said...

sebenarnya betul..
contoh keadaan saya sekarang la. nak pilih warna tema. tunang just cakap purple. bila ditanya purple macam mana, dia macam blur. purple la.. macam mana lagi?
tapi saya cakap nak warna champagne sebab saya samakan warna kuning yang saya nak dengan warna air champagne. gitu la..

Adylia Qarissa said...

dkna suka mintak pandangan lelaki kalao memilih warna :)
dkna rasa lelaki menilai warna tu dari sudut yang berbeza..

opppsss...sesetengah lelaki je :p

Scarlett O'Hara said...

dah namanya pompuan mmglah teliti.