KOREK HIDUNG PASTU LETAK TAHI BAWAH MEJA | impianku dalam mimpiku

Thursday, March 22, 2012

KOREK HIDUNG PASTU LETAK TAHI BAWAH MEJA

Assalamualaikum...

KOREK HIDUNG.... maaf la kalau entry ni menjijik kan.. aku wat entry ni pon sebab semalam terbaca kat blog mane ntah pasal tabiat buruk kawan die yang suka korek hidung pastu, letakkan tahi hidung tu bawah meja... hehehe...

sebelom ni pon aku ade wat beberapa entry pasal korek mengorek ni :)

- KOREK HIDUNG GUNA JARI APE?
- MAIN KOREK-KOREK MEMBATALKAN PUASA
- KOREK TELINGA GUNA COTTON BUD ATAU BESI


gambar hiasan dari google :)


ok.. berbalik kepada tajuk asal... koorang rase memang ada ke orang wat tabiat diluar tabi'i ni.. haha... kenapa bawah meja yang menjadi sasaran utama :)

Takde tempat lain ke nak landing kan najis tersebut.. contohnye dalam poket ke, kat tapak kaki ke atau pun kat mane2 la... haha..

Rasenye tabiat ini menunjukkan moral seseorang kan.. ini juga melibatkan kebersihan diri.. secara tak langsung akan memperdajalkan orang lain jika orang lain terkena tahi hidung anda tersebut... :)

Apa-apa pun, kita sebagai manusia yang dikurniakan akal fikiran perlulah lah bijak untuk menlainya.. :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

19 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

isskk..isskk..isskk..

Anum said...

arggggggg pengotor

ridoma said...

haha goli den

Khairul Antasha said...

erghhh erghhhhhh....top imagine ni kannn..hahahahhaha

chii said...

ewww...ape je ...x senonoh..

aritu kwn chii lg la ampeh..pas korek..dia kesat kat seluar chii..dia kata tahi idung je pun...grrrr

Shaherah said...

hahhaa.. shera tak korek depan public.. nnti org ckp kte pengotor.. kalau nk korek sgt.. pergi la toilet.. org x nmpk.. >.<"

si robot comel said...

eiuww eiuwww,aku selalu nampak,kalau org drive suka korek hidung pastu pegang stering,eiuwwww.

Pen Biru said...

terbaik!!! ahahhahahahah

Azizah a.k.a N.a.z said...

sangatt.. sangatt.. selekeh..

Mama Ema said...

isshhh..issshh..issshhhh...

Ezad Skytech said...

haha...geli der baca entri ni..kah3~

Lya Colours said...

hoi korek hidung masa mandi la. apa daaa

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

pengoto' ahhhh ko mat top, uwekkks :p. hahahahha

LydSunshine said...

Emergency kot. Hahahahah. Dah time tu takde tisu. Selet le bwh meja. Kekek.

LydSunshine said...

Emergency kot. Hahahahah. Dah time tu takde tisu. Selet le bwh meja. Kekek.

Puan Kutu said...

standart arr klu sekali sekala buat camtu.mungkin takde tmpt nak landingkan taik hidung tu. tp dh jadi tabiat mmg menjijikkan.hehe..

Fathiah Hamim said...

lepas dah letak, pastu sebulan kemudian, terpegang sindri. -_-

Ca Cik Duyung said...

korek..gentel2..jentik kat orang..lagi teruk yang gini..bawah meja sopan lagi..erk! :p

Melanie said...

haha goli den