BUIH-BUIH DI BILIK MANDI | impianku dalam mimpiku

Friday, March 2, 2012

BUIH-BUIH DI BILIK MANDI

Assalamualaikum...

BILIK MANDI... Menjaga kebersihan adalah suatu amalan mulia... dalam islam sendiri mengajak umatnya mementingkan kebersihan.. kerana menjaga kebersihan adalah separuh daripada iman...

Sebenarnye aku memang xde benda pon nak merepek ape kat blog ni. tapi tiba-tiba lak dapat idea tadi mase mandi..haha. tajuk entry ni pon xtau la ada kena mengena ke x kn... :)

sumber google :)

Just nak tanye ko orang la.. kalau mandi ko orang lagi suka guna sabun buku atau pon body shampoo ek... tu jerk.. haha.. yang penting dua2 benda ni menghasilkan buih2 kan... bestnye mandi... hahaha

xkira la, lelaki ke pompuan ke, leh lontarkan pengalaman or pendapat ko orang ye.. :)

Sekian...

p/s : sabun di bilik mandiiiii


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

18 comments:

Anum said...

anum suka banyak buih, so body shampoo

:: Mrs.Eady :: said...

main bedal jek..mane dannn..sb dua-dua ade kat dlm bilik air tu..

Mama Ema said...

mana yg nampak dan ada dalam bilik air tu jer..

nur anis said...

body shampooo...lagi-lagi kalau dpt guna span mandi..syok main buih..:)

ikatankasihku said...

amender lak ni...sabon di bilik mandi sabon lak ni...rosak2...hahahaha

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pakai shower gel best lebih wangi dari sabun biasa hehe

acheeqa farhana said...

sy pakai bodyshampoo!hehe..wngiii..hehe

Alia Rahmat said...

body shampoooo :DD

Ecah Ecot said...

bace ni jek trus nk nyanyi, sabonnnn..di bilik mandi sabonnnn!!!hahaha

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

kalo guna sabun buku... kulit cepat kering...

lagi skua pakai body shampoo.. kulit pon rasa lembut je...

:)

Miss Anis said...

suka bOdy shampoo.....wangiiii

blog-tips-kurus said...

shower foam! senang nak sental dengan net tu.. :)

Nelly The Strange said...

shampoo !! hahaha

LydSunshine said...

Akak pun nak lontarkan pendapat akak ni. Ko sambut ye Taufiq.. hehehe..

Akak lagi suka shower cream. Sbb kita tak perlu pegang. Kalau sabun buku tu sellau tercampak. Lagipun kalo nakl buat basuh yak, nnti kongsi2 sabun rasa mcm ada bacteria plak sabun buku tu nanti. Bacteria bleh ke membiak pada sabun?

anamizu kaito said...

okeh ni guwa lontarkan pendapat guwa pulak ni.. sambut ea..hehe



guwa pon prefer gune shower cream je drpd gune sabun ketul sbb guwa pon sllu TERcampak sabun.. so better guwa gune shower cream je.. buih pon byk..baru arrrr layannnnn mase mandi..kehkehkeh





luv,
cik ana

Miss Wanie said...

Topic menarik....

I used shower cream for myself...skin soft =)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

saya suka body shower:) ada setengah org kalau guna sabun buku kulit jadi merah2.. hehe

Ezad Skytech said...

haha..mana yg aq nampak dulu..tu aq capai...haha~