#33 - STATUS RELATIONSHIP DI FACEBOOK - WORDLESS WEDNESDAY | impianku dalam mimpiku

Wednesday, March 28, 2012

#33 - STATUS RELATIONSHIP DI FACEBOOK - WORDLESS WEDNESDAY

Assalamualaikum...


WORDLESS WEDNESDAY


Sekian..


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)



IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

17 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

:)

Anum said...

suka2

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hahaha...


aku xtau plak tu maksud lelaki yerkk...


kalo tang pompuan tu..dah btol laa..

mizzkechique said...

erkk..hampeh je..

Lya Colours said...

ko plak yang mana 1 top

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

HEHE..

Chuu Muqhlis said...

cek top yg mane satu :D

adza irdawati said...

hehehe part complicated tu paling best hahahaha

chii said...

ampeh tul..kiranya laki tu xtau nk pilih yg mana la ye..eheheh..mcm2 sungguh

Adylia Qarissa said...

nampak sangat lelaki banyak pilihan sekarang nie kan :p

Alin Marlini said...

opsss!!!!

Ca Cik Duyung said...

haha..tepat sekali.. :p

dhiera said...

sebelum ni tak pernah letak pape status.. even single pun tak letak~

bila dah bertunang baru tukar engaged. hehe

LydSunshine said...

Jadi taufiq yang mana? it's complicated sebab tak tau nak pilih yg mana satu jugak ke? Hehehe.

Mama Ema said...

betullah tu

Yasmin Aris II said...

mcm betul je ? haha

wahida said...

mmg complicated betul ni...haha...