KAT DALAM OTAI, KAT LUAR CAM "BAPOK" | impianku dalam mimpiku

Wednesday, May 4, 2011

KAT DALAM OTAI, KAT LUAR CAM "BAPOK"

Assalamualaikum

OTAI... kepada yang dah tamat zaman sekolah atau zaman di kolej2 dulu mesti teringat kan ragam2 masa dulu tu... aku ingat lagi pasal otai2 kampung pisang kat kolej n sekolah aku dulu tu...

Kiter refer pasal otai lelaki kat sekolah je la yerk... wah!!!.. dulu kat sekolah mesti ada kelompok yang otai2 dan berpengaruh.. kirenye dieorang la paling terkenal dengan kenakalan kat sekolah dulu... kirenye semua cikgu2 kenal la tahap keotaian mereka tu...

sumber pakcik google lagi :)

Tapi adakah kat keluar pon dieorang otai... hehe.. kat sekolah bukan men taiko lagi... macam abang2 long lak... kirenye kalau pasal raging budak dieorang la cam bagos2 plan sume ni... bile time nak bantai budak sebab xhormat senior or kantoi isap rokok, die lah kepalanye.. dengan suara tengking menengking die... sepak terajang die... kire die la paling ganas...

Tapi kat luar cam ne lak.. hahaha.. ada yang cam "bapok" lak... maksud aku bapok kat sini bukan die jadi perempuan la... kire kat luar, dok umah jerk.. xde member2 nak ajak lepak la... so, dok kat umah jadi cam anak dara je la tolong mak kemas umah n memasak... haha.. mana keotaian ko mase kat dalam sekolah... hahaha cube la kalau kat tengah jalan terserempak ngan budak mase ko bantai kat sekolah dulu, kecut perot ko... kat sekolah bukan berani nak mampos...

Dulu kat sekolah aku ada seorang mamat ni yang bajet otai la...tapi otai kat dalam je la... kalau bantai budak die la taiko nye...haha... sampai mase orang cuti balik kampung die xnak balik umah... die xbebas agaknye kat umah.. sanggup dok kat asrama sorang2... KAMIHIDUP n SYAFIQ ROSLI mesti kenal WAN BAH kan.. otai sekolah kita :)

Ingatlah kawan2.. xpayah lah ko orang nak tunjuk power kat member ko orang... bajet otai la.... kadang2 aku terpikir gak dalam dunia blog ni... adakah sesetengah ni berani hentam menghentam blog orang len dalam penulisan jerk... cube face to face.. ntah2 kejantanan die sume tersumbat ke dalam kan.. hahaha

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

21 comments:

nelly said...

Sangat setuju Top ..
Tapi , ada juga otai yang memang otai .. ada juga otai macam Top cakap ..
Tapi , gelaran otai tu tak kemana pun ..huhu

Mrs.Yie said...

tu OTAI ke PETAI tu?kahkahkah.. :)

MaiRa QuEeN said...

hahhahahha....terkenang zaman lalu...kne cop otai gak kt skul..hahahah...

Tuan Muda Naim said...

<---bdk baik x otai

hawiz said...

terkenang zmn skolah dulu..kene cop budak pndai..yeyeh..

Khairul Antasha said...

hehe..mmg ada yg mcm tu..

Piasara said...

"ayat last tu tak boleh blah la top...akk tgk ada gak sesetengah blogger ni yg suka guna perkataan mencarut dlm blog..akk tak suka la..munkin ada yg fikir itu cool...ntahlah top..akk mmg tak suka baca blog mcm tu...sbb tu akk lebih ke blog2 ibu2 jer..bercerita pasal ank2 dn famili lebih baik dr carut marut dn kutuk2 orang..."

chii said...

tul tu..kalo setakat nk tunjuk otai..tp bila ajak jumpa face to face..byk plak bunyi..x menarik gak kan =)

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

sy kat sekolah dulu budak yg kena buli. nerd pulak tu. tp kan budak² yg bajet otai tu diaorng ada masalah personaliti kut ha. mungkin dgn membajet otai diaorg rs leh dpt penghormatan dan perhatian - maybe di rumah diaorang x dpt cukup perhatian atau pernah lalui pengalaman dibuli.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

nasib baik Mak Dara tak pernah kena ragging masa sekolah dulu ..

risa said...

hehehe..tau ke maksud otai eh
bagi akak otai tu org lama2 yg masih mempertahan kan populariti dia..tak kisah lah dia penyanyi ke pelakon ke imam ke tok ketua kampung ke kan kan kan...
yg belagak tunjuk macho ni dipanggil TAIKO kan

KAMIHIDUP said...

wahaaa. siot top, imbas kembali, kalau dia ada, kita semua masuk henry gurney kau tahu, wahaaa.

Cik RoSs said...

Hahahaa...sebab tu jangan hanya gagah di luar,tapi tidak gagah di 'dalam'..huhuhuhuhu..

Jangan pandang orang hanya segi penampilan..

Fyqa said...

haha mcm tu pon ada ke. snggop dok asrma sensorng

Liena Cutez said...

hahaha. taw xpe. kat luar ble sorg2, muke kemaen suci lg. tp dlm skola, bajet je...huhu

afiqazizan said...

nasib baik tak penah jadi otai masa kat skola..kiranya cuma budak baik je aku jadi..haha.

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Yang dinanti..yang ditunggu², cewahh.. meh sini..

Pengakuan Cik Bunga berani mati punye lah! HARUS baca

mykhalis said...

kalau jumpa berdepan memang sound direct top..takde simpan2 lagik..kecikk je nampakk..errr..kita cakap pasal sape nie?

Puan Kutu said...

adeh..apalah otai yg membina ok..klu otai yg menghentam kirim slm jer la..mls layan.hehe..

shereena said...

btul!ada org pandai je nak hentam penulisan blog org len..blog dia sndiri bukan best mna pun..

Katieysxg said...

hahaha. taw xpe. kat luar ble sorg2, muke kemaen suci lg. tp dlm skola, bajet je...huhu