BAU BADAN PEREMPUAN SENTIASA WANGI | impianku dalam mimpiku

Tuesday, May 17, 2011

BAU BADAN PEREMPUAN SENTIASA WANGI

Assalamualaikum...

WANGI.... ini bukan bermaksud aku g kat mane2 pompuan n tibe2 cium dieorang yerk.. giler ke... ko nak mampos... hehehe

Maksud aku kat sini, nape perempuan dapat mengekalkan momentom kewangian mereka dalam satu hari tu... adakah dieorang beli perfume yang mahal2... tapi ada gak yang beli perfume cap ayam tapi leh stay tune kewangian dieorang seharian suntuk kan...

gambar hiasan sumbangan cik google :)

Lagi satu, mase ko orang nek moto, tibe2 satu awek cun potong ko orang... pergh, bukan men wangi... tapi yang pelik nye, lepas die dah tinggal kan ko orang lima tiang pon kesan tinggalan wangian dieorang masih ade kan.. pelik tol..

Cam ne cara orang perempuan ni pakai perfume ek.. site2 mane yerk perlu ditepekkan perfume tersebut.. adakah perlu tepek disetiap celah dalam tubuh badan kita untuk mengekalkan momentum wangian pada tubuh badan ni...

tapi xsume keadaan perempuan ni sentiasa wangi kan.. xkn lepas dieorang berendam dalam lumpur or ketiak dieorang ngah basah lepas men bola jaring pon ko orang nak cakap wangi lagi kn... pembohong giler :)

perempuan, sila lontarkan pendapat dan cadangan anda di kotak komen yerk...

Sekian..


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

23 comments:

Hafriz Mohamad said...

org laki aktif.. cpat brpeluh. so, bli la perfume ape pn, msti xleh brtahan lame..hihi.

tp.. ada org prmpuan ckp.. bauh badan org laki ni bleh menenangkn jiwa.. hmm.. ^_^

chii said...

heheh.tu mayb stok yang pakai perfume byk2..

normally pakai perfume..buh kat nadi2..cthnya cam kat pergelangan tangan..xpun blkg telinga...errr..tu yg biasa chii wat la

MissNadh said...

heheheh..ade lah tempat secretnye tu..rahsia! hoho :p

Mrs.Yie said...

secara jujurnya akak x pernah pakai minyak wangi..x suka..pening..

nelly said...

perempuan peluh tak banyaklah top ~
(agaknyalah ~ cz macam nelly tak aktif ..)

tapi , perempuan sebenarnya tak boleh lepas dari minyak wangi !!
lagi2 bila dah habis sekolah , ..
konon perlu kekalkan segala2nya ..
semua kena amek tau ..
muka , badan ..
segala2nya ~

puanbee said...

ahaa perempuan memang sensitif dengan bau bau an tah akk pun pelik cam ne pompuan tu wangi2 sgt heee..akk pakai rezona dan bawang putih je kadang2 bau ikan hakhakhak

Farhana Jafri said...

ntah xtau.. hahaha tp kwan aku mkan limau nipis tiap2 hari.. bdan dy ssah nk busuk.. klau dy pas brsukan pon wangi tu ada lg..

cucu umie said...

oits, ad ker mcm tu..biase shje kot mybe diorng xbt kerja lasak sgt ..xmcm budak laki yang terkinjang-kinjng nie..haha

✿....rossa alina....✿ said...

uikss!!aku xpakai perfume,aku cme pakai ubat ketiak jeee..kekekeke..

seb bek aku xbau ketikkkk..kahkahkah.. ;p

Farhan Zulhusmi said...

pompuan je kena lontarkan pendapat...
nama sy farhana - A...
hehehe...
wangi??
sbbnya diorang setiap sau minit sembur minyak wangi itu..hehehe

Piasara said...

"yer ker top...akk agak sbb dlm bdn lelaki dan pompuan ada kimia yg berbeza jenis kot...sbb tu bau bdn laki agak kuat dan bau bdn pompuan wangi jer...tp ada gak yg sebaliknya kan...pernah jumpa?"

no_answer said...

kalau dah busuk tuh , busuk gila ~ hahaha

fierapirot said...

ade org kate bau peluh perempuan lagi busuk dari lelaki..tapi bagi fiera due-due same je..yg penting kalo dah tau kuat bau badan silelah pakai deodorant or perfume..supaye tak sesak nafas bile die lalu sebelah org..=)

KAMIHIDUP said...

gila kau wangi, mana datang. cuba naik bas masa budak perempuan sekolah balik, boleh muntah. :)

hanim azhari said...

xsume pompuan wangi la top..kdg bau ketiak hampeh jgk...ggrr tensen aku klu naik bas bau ketiak org..ko ni xhbis ngn zizie..try tempek muka aku lg cun dr zizie :p

Aflina Affandi said...

haha , tah la . sebab pakai perfume la kot :)

mOon jOhari said...

aku x bley pakai perfume...nanti aku sendri sakit kepala...pakai kdg2 je...tapi ubat ketiak mmg ari2 pakai...

aku tag ko untuk contest...jOm tengOk

http://tentangboolan.blogspot.com/2011/05/2nd-ga-potretkan-aku.html

kocix! said...

minyak wangi aq dah habeh..huwaaaa

risa said...

itu namanya perfume mahal tu!

Safudin Yusoff said...

Saya suka bau ketiak pompuan

Anonymous said...

ketiak cewek harum deh! Bkin stim giler..haha

fir'z said...

hehehe..mesti sedap bau tiak nya..

azmi kumiri said...

same here..hehe nk jilattt