KONSTABEL POLIS : WORDLESS WEDNESDAY | impianku dalam mimpiku

Wednesday, June 13, 2012

KONSTABEL POLIS : WORDLESS WEDNESDAY


Assalamualaikum....

WORDLESS WEDNESDAY




Sekian....


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :)


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

33 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tahniahhhhhhhhhhh!!!!!!

Yana Libra said...

wah, jadi polis ye~

Makwe Kintan said...

PAK POLISI !!!!!!

Tentang Kita said...

tahniah...tp surat rujukan tu 2011 punya...dah masuk PDRM ker?

pinky said...

tahniah....

Lya Colours said...

ooo patut la cakap nak p pd !
ok jom aku belanja ko mamak sebelah. hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

polis rupanya..

mekasih singgah blog saya :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah, tahniah..

With Julia said...

Congratulation taufiq....wahhh bangga akak tgk surat tuh dik...weeeeeeeee pasnih kena pggl tuan taufiq lah ek...selamat bertugas! :)

✿....rossa alina....✿ said...

wahhhhhhhhhhhhhh..abang polissssssssss..

Nyamuk Terbang said...

wah tahniah

gadisBunga said...

hai abam polissss!

Cik Bambam said...

syabas inspektor shahaaaabbb!!

hahahahah..

Saya Disini said...

pegang pistol la pas ni

CikMai said...

hai abammm polis..ngee~

Yaya Azura aka Naz Azra said...

selamat petang encik konstabel!
hihi..

aizamia3 said...

tahniah.. moga berjaya.. ;)

IntaNBerliaN said...

tahniahhh....!!! :-)

zool said...

tabik ...
selamat menjadi polis..
bukan keje mudah tu

Adylia Qarissa said...

tahniah!! jangan ditolak rezeki... :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhh nak jadi abg polis ke??? hehehhee

Mrs.Yie said...

ai,larat ke nak kejar perompak nanti? hahaha..tahniah ler :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

polis rupanya...tahniah

Hasrina said...

woot woot

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Tahniah..

siti kektus said...

aih, kau dapat jadi polis ke ? ke ni surat lama. hoho :D

MamaEma said...

Tahniah..kat mana?

chii said...

tahniah ye..pasni kena tabik hormat la kalau jumpa :D

eijam delfi said...

lepas nie dah x pegang duit n counter lah jawabnye,,so lepas nie dah pegang pistol kejar perompak,,hahah,,,terrrbbaaiiikkk,,boboy,,,=)

Ujang9897 said...

selamat pagi TUAN..!!

pena rozie said...

tahniah... tabik hormat dulu sekali....

Myra Jay said...

Tahniah ye :)

Nelly The Strange said...

wah , tahniah !!! terbaikk !