SEGMEN JOM BIKIN FILEM BERSAMA MAK DARA | impianku dalam mimpiku

Friday, June 15, 2012

SEGMEN JOM BIKIN FILEM BERSAMA MAK DARA



Assalamaualaikum...

FILEM... rasanya dah lama gile ak xjoin mane-mane segmen.. tiba-tiba lak rasa nak menjoin kan diri segmen yang dianjurkan oleh blogger otai kita ni ---> MAK DARA

Senang je, segmen ni memerlukan kita wat satu poster filem kita sndiri.. simple je kan... nah amek ko.. ne lah poster dari hasil aku sendiri :)




Dari rules yang ditulis, kita perlu letak gambar kita sndiri.. oleh kerana muka aku xmarket untuk menjadi seorang pelakon... aku cilok la gambar pelakon hebat tanah air masa kini iaitu Mr MARTIAS ALI dan Mrs ADZA IRDAWATI... hahaha

hope kedua-dua pelakon hebat ni xmara ek ak guna muka dieorang.. kalau nak untung wat filem mesti kena guna muka yang market cam dieorang ni kn.. cnfirm box office nye.. :)

sumber gambar : account fb makdara

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

16 comments:

♥ ROS ♥ said...

Amboi tajuk filem tu... Makin mengganas isteri sekarang.. Hhahah

gadisBunga said...

berapi2 ha posternye!

Yaya Azura aka Naz Azra said...

dah tengok dah kat blog mak dara..tapi xde idea la nak letak tajuk bombastic!

Mia Liana said...

wahhh.. best2...

p/s: lagi hebat kalau letak gambar sendiri kat atas tu...

puanbee said...

lawa poster mcm real punya filem je ..

MamaEma said...

amboii..amboii... tajuk bukan main lagi..

Tentang Kita said...

ganas2 tajuknya....

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhh patutlah akak tersedak sedak sejak semalam rupanya akak bakal dijadikan heroin oleh top dalam filem terbaru top ye hehehe... like 100x.. tankiuu top sudi join segmen akak... nantikan entry special dr akak ye :)

Chuu Muqhlis said...

18SG ke? :P

themoonshadowz said...

jalan dari segmen yagng sama...
hehehehe..ganas toi ni....

http://nakstorysket.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-bikin-filem-bersama-mak-dara.html

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

aloo ko ni top..kang penyertaan ko disqualified kang..

muka komersial x semestinya ensem mcm aaron atau comel mcm shaheizy sam..ko tgk shuib sepah laku perrr juall

wahida said...

bukan main poster tu...

qasehraihan said...

har har har....comel tu taufiq...nmpak gempak giler tu..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

:: Mrs.Eady :: said...

Good luck la dik.. :)

teratak hati said...

Tak aci ni tk ikt syarat la tk guna gmbr sndiri..selamat brsegmen

Nelly The Strange said...

wah .... kemain lagi tajuk tuh seyh !!