LELAKI BAWA KAN HAND BAG AWEK | impianku dalam mimpiku

Tuesday, February 8, 2011

LELAKI BAWA KAN HAND BAG AWEK

Assalamualaikum...

LELAKI... sekarang ni ak nengok dh memang trend bile couple2 berdating lelaki yang bawak kn hand bag awek die.. rasenye sesuai ke x ye? Ape tujuan balak die sanggup bawak kn .. adakah sebab keselamatan atau pon nk tunjukkan loving dieorang.. :) xpon sebab senang nk kuar kn duit awek die bile awek tu bershoping sakan.. hahaha..



Bagi ak kalo yang dah berkahwen tu, xkesah la kn laki nk bawak kn bini punye hand bag. tp bagi yang br bercouple ne, adakah itu keperluan. :) Ada orang prmpuan ckp, bile lelaki bawak kn handbag awek die, lelaki tu lebih nampak jantan, caring n romantik.. hehehe.. aku xtau la bhgian mane yang romantiknye kn..:)

Setiap orang ada cara yang tersndiri untuk tunjuk kn loving dieorang kn.. Ape2 pon, hope couple2 ne kekal hingga ke anak cucu k.. :)

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

44 comments:

fArAh!! said...

hahaha..
terasa farah bab nie kot..
bf farah kekdng suka jew bwk hnd bg farah sebb kekdng tu farah dah pent nak bwk hnd bg..
& kekdng tu ada kwsn yng tkut ada pergut..
bukan niat nak menunjuk bf tu loving, rmantik or apa2 ok..tapi kekdng org slh anggp..

mrs.sabri said...

ish..x sesuai la.. :)

topimagine said...

hehe.. jgn mare k farah.. ok la tu kalo bf farah xkesah.. so sweet.. gf sy pon kadang2 nak gak suruh cm tu.. sy je yang xnk.. segan.. hehe..

ana_annisa said...

salam.. saya rasa depend kat individu kot.. tp sy setuju ngn top sbb setakat nak bwk beg, bwk sniri je lah... x menyusahkan org lain adalah lebih baik..^^ tp, kalo dah sggup bwk sblom kwin, lpas kwin pon harap2 mcm tu lah... yg baik biar berkekalan..jgn yg buruk diteruskan..^^
syukran..

topimagine said...

huhu.. time aceh.. tp biasenye ngah hangat sumenye sangop.. dh kawen.. phm2 sudey.. :)

Fashionista said...

romantik je kite tgok..hehehe

http://letsmakeover2u.blogspot.com/2011/02/jom-tgok-awek-iklan-axe.html

nelly said...

kesian lelaki .

topimagine said...

fashionista >>> hehe.. romantik la jugak kn :)
nelly >>> nape lak kesian? :)

yahaya said...

kalau berat apa salahnya...mana tau nanti dpt upah..berat byk duit kot

topimagine said...

hahaha..tolong ade makne tu.. :)

darxniq said...

hahhaa..aku time ada awek dulu2...dia selalu suh aku bawak hand bag dia..

ape yg dia kate "awak x shopping kan?haaa..elok sgt la tuh...awak pggang handbag sy...biar sy jer yg shopping.."..hampeh tol..:p

topimagine said...

haha.. mase shoping memang die xkesah sorang2 kn.. mase bayar lak? cm ne ek :)kuar dr beg die or beg ko.. hahaha

Pustaka NurIman said...

ok je
sy tlg bawa time org umah dukung baby
kalo sy dukung baby dia la bawa

Dilla Nur said...

err...pnah ke x pnah ek...ohoo...lupe la plak...hehe

topimagine said...

NurIman >>> bagos la cm tu.. kekalkan kemesraan suami isteri :)
Dilla >>> kalo dh cm tu, cnfrm la pernh.. :)

eimyfaisal said...

xyah la bawak beg kalo xde sape yg nk bwk..bwk duit ckp2 nk shopping je

W said...

hha, w rasa comel je kalau lelaki bwakkan hndbag utk pmpuan. tapi tak comel, bila depa bukan suami isteri, mcm klakaa je. hee~

*nasib baik W tak suka pkai handbag

darxniq said...

hahhaa...aku senang jer..time shooping...wallet aku..aku tggal lam kete...wat ayat.."alamak..wallet terggal lam kete la awak..awak pakai duit awak jer la ek..:p"

hahahahha...

topimagine said...

eimy faisal >>> kalo duit pon xcukop, cm ne nk bawak ek.. :)
W >>> haha, ayat first cm sokong je, yup memang comel pn kalo suami isteri.
darxniq >>> cam tu tukar la bro, biar awek yg bawak wallet balak.. :)

darxniq said...

hahaha...kompem abis duit aku lam wallet klu bg kat dia...sengkek la aku....tgh2 bulan makan megi la jawabnyer...

mizzapple said...

ishk! xsesuai la.
agak2 la nk tnjuk loving pn.

topimagine said...

darxniq >>>abis duit untok org tersyg ape slhnye bro.. hahaha
mizzapple >>> sependapat ngan mizzapple :)

Zaidah said...

tak suka bila tengok lelaki bawak beg wanita....macam poyo aje...

Cik Cammy Lia said...

btl2..depend pd org la.tp asenya kalo my bf xnak kot dia pgg hanbag tu.sy pon lebey suke pgg sndiri..cam malu je nak suh dia pgg.huhu

topimagine said...

agrre with zaidah n cik cammy lia.. memang kepoyoan akn terserlah.. :)

mira_nas said...

hehe.. tak le kisah sangat.. tapi geli sket..

Halimatun Sa'adiah said...

yekss...x suke situasi cm2..
xsanggop tgk org laki pgang beg pompuan..
dulu bf pnah nk pgangkn,tp sy x bg..
wlpon kuros sy maseh bkederat pgang beg ok??

TeAqArH said...

xde salah pun laki bawak handbag pompuan...
cz ade je bf yg letak wallet n hp dya dlm handbag awek dya...n ok wat..penat la bawak handbag berat2,,da ase lenguhmbg la bf pegang..hehe..
komen je..xde pengalaman pun,,,tp tgk kwn2 la

MoHd FaReez said...

huiyoo,,,,blog update slalu
hoho

ZAMZAMMILZAIN said...

sayang GF die tuuu

topimagine said...

mira >>> jgn geli sangt k :)
halimatun >>> biasanye awek yg suruoh, ne lelaki lak yg nak ek :)
Teaqarh >>> wallet dlm handbag xpe la.. :)
Fareez >>> welcome to bloogger world k.. :)
zamzamilan >>> sayang.. bagos .. :)

abadi romeo said...

tak berapa selesa..kecuali Mam nak masok ladies..terpaksa lah..

nelly said...

laki kena bawa untuk perempuan .hehehe ..
kena dera laki jap ag .hehehe

=)

suhaiza said...

huhuhu...terkena kt btg idung sndri lak pasl entry ni.btw..bkn faktor nk mnjuk yg romantik or carring.for me it's more to our safety.sbb kalo lelaki yg bwk hndbag gurl 2, pragut msti pikir 2-3 kali sblum nak ragut beg tu...

topimagine said...

romeo >>> xpe.. caring :)
nelly >>> kalo btol2 berat xpe kut :)
suhaiza >>> hehehe.. safety first k :)

cik nur said...

terpulang dekat lelaki tuh la ada sesetengah perempuan cakap lelaki pegang hand bag nampak sweet jaa tapi lelaki plak bawak hand bag supaya tak risiko kena ragut kurang

topimagine said...

reason kedua tu lebih munasabah kut :)

darxniq said...

baik aku guna duit tuh utk mod kete..lagi best..

Nurfarahana Abdul Aziz said...

xnak la suh bf bawakkn...sy bole bw sendiri...=)

topimagine said...

darxniq >>> pebenda tibe2 pasl keta lak ni.. dh lari tajuk :)
farahana >>> bagos la cm tu :)

putrifayad said...

klu bf tlg bwk kn cm x kena je..
hehehe...

~CiK TiNieY~ said...

sy lagi suka bwk hndbag sndri...klu hndbg 2 jatuh kt mn2,xke org yg tlg bwk hndbag kena marah?hahaha

topimagine said...

putri >>> xcute ke kalo laki yg bawak.. haha :)
tiniew >>> hahah. that's right.. barang sndiri, tanggong sndiri kn ;)

♥ Mrs.Eady ♥ said...

hehhe....kdg-kdg en.hasben bwkkn sb nyer kdg-kdg trpakse dukung anak gilir2...