TOPIMAGINE BLOG LIST - "CABARAN SEBAGAI SEORANG BLOGGER BARU" | impianku dalam mimpiku

Friday, February 18, 2011

TOPIMAGINE BLOG LIST - "CABARAN SEBAGAI SEORANG BLOGGER BARU"


Assalamualaikum...

HUHU.. ni first time ak wat segmen cm ni. tak taulah dapat sambutan ke tak kn.. kalo xdapat sambutan len kali ak leh cube lg. kalo dapat sambutan alhamdulillah la kn.. hehe

Tujuan ak wat segmen ni adalah untuk mencari 7 orang blogger lelaki dan 7 orang blogger perempuan untuk disenaraikan dalam blog list ak. 4 ur all information, traffic blog ak ni xdelah tinggi sangat, so, ko orang jgn lah mengharap sangat ini dapt membantu nk up kn traffic ko orang jika terpilih yerk. :)

Untuk menyertainya, syarat-syarat adalah seperti dibawah:-
  1. Ko orang mestilah follower blog ni. (yang belom follow tu cepat-cepat lah follow yerk - WAJIB)
  2. Buat sebuah entry bertajuk TOPIMAGINE BLOG LIST - "CABARAN SEBAGAI SEORANG BLOGGER BARU".
  3. Letak banner hitam putih di atas dalam entry korang tadi.
  4. Tulis 3 CABARAN UTAMA KO ORANG SEPANJANG BERGELAR BLOGGER BARU.
  5. Sila link'kan entry ko orang tu ke entry penyertaan ni.
  6. Tinggalkan link penyertaan di bahagian komen entry ni.
  7. Tag 3 orang untuk menyertai segmen ni dan pastikan mereka tahu mereka di tag :)
  8. Tarikh tutup penyertaan.............. ? bergantung kepada sambutan.. hehehe

* Pemilihan akan dipilih berdasarkan "betapa sukarnye blogger tu menjadi blogger baru".. hehehe


Sekian...

BLOGGER YANG TELAH MELIBATKAN DIRI :-

1. EZA RIDZWAN
2. LIENA CUTEZ
3. SHEREENA
4. CIK AZEYA
5. NURFAZILAH CIPA
6. ALIN MARLINI
7. CINTA BUNGA BLOG SPOT
8. NELLY
9. MISS TIRA
10. MIMIE ADDNIN
11. DALILA DAYANA
12. MYRA QUEEN
13. DILLA NUR
14. CIK AMSAL
15. BUNGA BAKAWALI




IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

28 comments:

shereena said...

ok im join utk support u.huhu

Eza Ridzwan said...

done!

http://ezadatul.blogspot.com/2011/02/topimagine-blog-list-cabaran-sebagai.html

bakawali said...

erm....ada masa nana buat k..apapun, anna still singgah blog u n bg komen....

Pembawa_Wacana said...

nak join...:)

gigiAriEma said...

oo..xpakai topi.. :P

Liena Cutez said...

saya join !
:)

http://lienacutez.blogspot.com/2011/02/topimagine-blog-list-cabaran-sebagai.html

fyna said...

waaaaaa....nk join la...jap e...nk wat entry la...


ehhh...ade award utk kamoo..
http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/02/award-untuk-sume.html
amek taw...

shereena said...

dah siap!
sila lah semak.hakhakhak

http://natrashereena.blogspot.com/2011/02/topimagine-bloglist-cabaran-sebagai.html

| cik azeya | said...

dah siap.

dah follow

:)

http://sayacintabulan.blogspot.com/2011/02/topimagine-blog-list-cabaran-sebagai.html

hehe

Nurfazilah Cipa said...

join cni~

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/topimagine-blog-list-cabaran-sebagai.html

Alin Marlini said...

Sudah Join

http://cinta-matahariku.blogspot.com/2011/02/topimagine-blog-list-cabaran-sebagai.html

Eza Ridzwan said...

lalala ♥
Liena Cutez sudah join..
ihik!ihik!ihik!..
harus merasok Mama Mimil plak nie..
gegege..

nelly said...

wow ..
sabar2 ..
mahu buat sekjap lagi .

mrs.sabri said...

bagus topiamgine buat mcm ni..harap2 dpt sambutan yg menggalakkan.. :)

.::cintabungablogspot::. said...

da join! :)


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/02/topimagine-blog-list-cabaran-sebagai.html

nelly said...

http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/topimagine-blog-list-cabaran-sebagai.html

siap .
=)

Miss Tira said...

Terima kasih sudi jemput Tira untuk menyertai segmen ini.

Ini entrinya:

http://ceritatira.blogspot.com/2011/02/topimagine-blog-list-cabaran-sebagai.html

MiMie AddNin said...

hehehe!!
join dah top..
http://chinky-winky.blogspot.com/2011/02/topimagine-blog-list-cabaran-sebagai.html

Admin said...

gud luck bro.. klu da masa gua join :)

Dalila Dayana said...

Saya join segmen apabila salah seorang blogger tag saya.....

nie link entry saya:

http://cheriteradayana.blogspot.com/2011/02/topimagine-blog-list-cabaran-sebagai.html

MyRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/02/topimagine-blog-list-cabaran-sebagai.html
join

Eza Ridzwan said...

adikku yg encem..
kesilapan ejaan nama akak telah berlaku..
adehhh!!!!
EZA RIDZWAN laaa dear...
tenkiu btw...
top list oooooo ♥

.::cintabungablogspot::. said...

7! wahhh... beckham, kekek :P

award utk encik topimagine :)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/02/awards-untuk-follower-kami.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+imGladBeWithYou+(.::I'M+GLAD+BE+WITH+YOU::.)

.::cintabungablogspot::. said...

entry link ke entry encik Topimagine :)


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/02/topimagine-blog-list.html

fyna said...

bley join lagi ke nih?sob...sob...

Dilla Nur said...

dilla dah wat tau...sowi top...buat dlm nk cepat2 td..termerepek sket...hehe..jgn marah eh... ;)

http://dillanur.blogspot.com/2011/02/topimagine-blog-list-cabaran-sebagai.html

CIK AMSAL said...

hai incik top!
cik amsal pun dah buat..here is the link..=))

http://cikamsalpunyapasal.blogspot.com/2011/02/topimagine-blog-list-cabaran-sebagai.html

BAKAWALI said...

http://bungakubakawali.blogspot.com/2011/03/topimagine-blog-list-cabaran-sebagai.html