HEADER DAN KAWAN | impianku dalam mimpiku

Monday, February 28, 2011

HEADER DAN KAWAN


Assalamualaikum...

HEADER.. akhirnya ak ade gak header sndiri kn.. pada mulanye ak suruh sorang member ak ne wat kn header ak ni, memang cantik header tu.. tp kn sebelom ne ak guna template yang warna coklat/krim..so die wat kan la header bertema kn warna tu..

tp ak ne gedik lak nk tukar2 warna background blog ak ne kn.. so terpaksa la ak create sendiri header len yg macthing ngan warna blog ak ne..yang simple je.. nampak kosong je kn.. ak bkn nye reti nk design2 ni.. n aku nk mintak kebenaran yerk kt cik cintabunga untuk guna ayat puitis tu ...:)

hope cik cintabunga x berkecil hati or mare kt aku .. aku hargai sangat2 pertolongan dari cik cintabunga untuk tolong buatkn aku header tu.. lg pon ak xbg tau ciri2 header yang ak nk kn.. i'm sory n thankz very much...




ne contoh design yang cik cintabunga watkn untuk ak.. cantik kn.. sape2 yang nk order design header kt cik cintabunga. ak xtau lah die nk terima ke x.. n paymentnye pon ak xtau yerk.. hehehe.. :)

Sekian...

IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

15 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

aku lempang jugak kanggg~~~ aishhh, memang gedix ar.. uhuh~~ tula, ceq da habaq gtaw DETAILS nak design camner. degil! pial telinge tu kanggg aaa... simpan jela design aku tu, sok luse ko tukar template gune ar. sob..sob.. !___!)


(g promote ape kess, adehhh... mati den nak perah otak design bebanyak kang) -___-)

topimagine said...

huhu.. cintabungablogspot ne lah yg power pasal design2 ne.. sape yang berminat, suruh je beliau wat.. tp cas untok wat header tu agak mhl la.. :)

Lyna said...

topek buruk !
hahaha

.::cintabungablogspot::. said...

nah, gedebushhhh!

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/02/topimagine-cisss.html

Miss Tira said...

3 header tu kena dgn background yang cerah macam putih.. Header yg Top buat sekarang ni pun nmpk okey gak.. Maybe Top kena design beberapa header untuk beberapa background. So boleh guna berulang2 ulang..

topimagine said...

lyna >>> alhmadullilah... ak bersyukur.. :(
cintabunga >>> time kaseh cintabunga mengwujudkn entry tu :P
miss tira >>> hehe.. anti kalo wat bnyk2 lg rase xpuas ati.. bek wat 1 je kn :)

Namee Roslan said...

eh header sekarang dah best. nak tukar lg ke?? :) saya pun x sbr nk tukar header :)

.::cintabungablogspot::. said...

namee ~ jgn..jgn... jgn ikot cam top, gedix jap² tukar header & template. aishhh~ huhu :P (jgn mare)

rifqiela said...

header skrng nie pown dah ok. :)

FariehanIbrahim [LBC] said...

header skrg pom da cunnn,
tgk muka org tidur2 ayam. haha! ;p

firohar said...

erm...nice header..;)

topimagine said...

namee & riefqila & fariehan & firohar >>> thankz all my friends.. header ne baru je wat.. ok yerk? hehe.. :)
cintabunga >>> perasaan cemburu menghantui diri cintabunga :)

Dhiaqiud said...

nk gak header yg cantek2..tp x reti nk buat..

fyna said...

huhuhu....
nih yg rase nk tukar header br gak nih...
:)

topimagine said...

dhiaquid >>> ramai sebenarnye yg power bab design2 ne.. dhia mintak je tlg kt dieorang :)
fyna >>> jom la tukar... setiap pembaharuan beri kite semangat baru :)