BLOGGER WANITA LEBIH RAMAI DARI LELAKI | impianku dalam mimpiku

Friday, February 25, 2011

BLOGGER WANITA LEBIH RAMAI DARI LELAKI

Assalamualaikum...

BLOGGER... Berblogging ne mempunyai kepuasan yang tersendiri.. sape yg dh menceburi dunia blog ne saje yg tau ape yg best nye kn :)

Ape yg ak nk bincangkan lah pasal, betol ke blogger wanita lebih ramai dari lelaki kt Malaysia ni. ape yang ak nampak memang betol la. dari bilangan yang ak jmpe di page2, komuniti2, atau pon dari bilangan followers dan komen, memang ramai wanita la kn.


Takkan xramai lelaki yang berminat untuk berblog or lelaki tiada bakat dalam penulisan.. hehe.. tapi, tak kurang gak lahir blogger lelaki yang hebat kt Malaysia ni. contohnye BEN ASHAARI, ZACK ZUKHAIRI, dan TAUFIQ ARIFIN (sape ni.. xkenal pon) . Ni ak pandang dari sudut blogger2 yang humor la kn. xtermasok blogger dari golongan politik or selebriti.

Mungkin lelaki lebih sibok dengan urusan2 harian kan berbanding wanita. So xde mase la nk mengadap komputer untok menulis entry2 hari-hari.. hehehe.. :)

Ape2 pon, bagi ak, dunia blogger ne ada keseronokan tersendiri. Hope, all blogger kt Malaysia ni akn teros berkarya k.. :)

Sekian...


IMAGINE OUR LIFE FOR OUR FUTURE

33 comments:

Miss EZ said...

sbb lelaki ni..x suka tulis benda2 bentuk penulisan ni..lelaki lbih kpd teknikal bkn subjektif..

Eza Ridzwan said...

adik Top teruskan berblogging...
akak jadi pengunjung setia..
ahakz!

Mia said...

sokong! perempuan ag byk! hahaa! :D

CahayaCintaIlahi said...

hehe.lagi pun memang kaum perempuan ni
ramai dari kaum lelaki.. huhu ..yep yg
pntg happy berblogging.. ok ;))

Ujang9897 said...

kau wanitakan

topimagine said...

miss ez >>> hehe.. tol tu, tp, cm ne lelaki yg berblogging ni lak ???
kak eza >>> thankz kak :)
mia & cahaya >>> hehe.. memang diakui la.. yup.. yg penting happy :)

topimagine said...

ujang >>> jelita sangat ke aku ni.. haha

amir aizat said...

prmpuan kuat merapu2,hehhe

mohfi said...

Mohfi lelaki!

topimagine said...

amir >>> ye ke? btol ke :)
mohfi >>> topimagine pon lelaki! :)

Dilla Nur said...

weewiitt...yg taufik arifin tu bakal kot...huhu~ ;)

iManAzRaf said...

pempuan lagi ramai ek? yeke? ye kot. hehe..

Dhia Delisha said...

betoi dnia bloger nie ade yg menarik n best tp kdg2 ade gak yg x menrk n x best... kdg2 dhia bca blog2 sesetgh blog tu asyik dok kutuk bloger lain..ish2!...q napelah mcm tu...

Dalila Dayana said...

dgn blog la wanita lebih senang meluahkan emosi nya.....

topimagine said...

dilla >>> dilla kenal ke mohd taufiq tu.. huhu
iman >>> huhu. memang pon la :)
dhia >>> top xpernah lg jmpe blog2 cm tu.. tp ade dengar2 je la :)
dalila >>> tau xpe.. pompuan kn suka luahkan sumenye :)

khairul hisyam said...

yup ramai blogger wanita dari lelaki; hehe. kita kan kaum hampir pupus. haha

Miss Tira said...

Kerana wanita lebih banyak perkara untuk dicurahkan. Lelaki lebih suka memendam perasaan mungkin..

topimagine said...

khairul >>> haha.. so, kire kita ni spesis yang terancam ek :)
tira >>> yup.. lelaki ni kurang siket nk berkongsi :)

Fasha ;DD said...

erm memang laa.. sy suke berblog sebab boleh share ilmu n cari ilmu (:

.::cintabungablogspot::. said...

Alhamdulillah top... ngan hasil 'pujian' top aritu yg membangkitkan mood kerajinan utk renovation yg pantas. huhu :)



(header dlm proses pembikinan, sbr eh) heheh...

gadis kepastian said...

hehe yekew..p ada btol gak...mostly gadis jumpa gurl pnya blog jew...p law laki best juga mcm blog taufiq arifin nie..hehehe

topimagine said...

fasha >>> tol tu.. caring n sharing :)
cintabunga >>> well, u know me, wat can i say :)
gadis >>> thankz :) memang blogger girl lg aktif :)

awEEN said...

hehe..xkesah la..lelaki ka, pompuan ka.. janji dapat tambah kawan kire ok la tu hehe =)

chii said...

gurl suka sharing
gurl suka meluahkan
gurl suka membaca
gurl suka menulis..
sekian terima kasih..ehehe..

ni pd pandangan peribadi okeh :p

topimagine said...

aween >>> ok la tu ... hehe.. :)
chii >>>bestu.. boy suka ape lak.. :)

Melur Jelita said...

Rasa sama ramai je bloggers lelaki atau perempuan..he he he

nelly said...

Ini Nelly setuju ..memang Nelly tengok perempuan lagi ramai dari lelaki ..
=)

garfield88_aini said...

bukan lelaki xpandai dalam penulisan especially kt blog tapi maybe diorg lebih komitmen pada yang lain berbanding blog... maybe...

topimagine said...

melur >>> oh ye ke.. hehe :)
nelly >>> tau xpe :)
garfield >>> tol tu garfield.. :)

yaya_flanella said...

mostly memang perempuan lagi banyak. hee. :)

chii said...

boy pun suka perkara yg sama gak..
tp x sebanyak gurl :D

topimagine said...

yaya >>> hehe.. memang pon.. xleh disangkal lg :)
chii >>> ye ke.. huhu. tol tu, laki ni kurang sket nk sharing2 ne :)

nelly said...

hehe ..lama tahu ..ssyyhh
=D